Εγκληματική οδήγηση στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης (VIDEO)
O οδηγός μίας πορτοκαλί ΒΜW κάνει τρομερά επικίνδυνους ελιγμούς και ντριφτ σε ώρες με έντονη κυκλοφορία.

Η παραλιακή Αθηνών-Σουνίου είναι συχνά τόπος επικίνδυνων επιδείξεων και χώρος ικανοποίησης κάθε παράλογης οδηγικής ακρότητας. Με αποτελέσματα τα οποία πολλές φορές καταλήγουν πρωτοσέλιδα και με τραγικές ανθρώπινες απώλειες (για τις λαμαρίνες δεν χρειάζεται καν να συζητήσουμε).


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο οδηγός της πορτοκαλί BMW έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς κάνει το “κομμάτι” του ντριφτάροντας σε ώρα που υπάρχει έντονη κυκλοφορία και από τα δύο ρεύματα.

Το περιστατικό γίνεται στην ανοιχτή παρατεταμένη στροφή πριν τα τούνελ, τις λεγόμενες και Τρύπες του Καραμανλή, με την BMW να ντριφτάρει χωρίς να υπολογίζει τίποτα.

Ο οδηγός της μάλιστα φαίνεται να μην κατέχει σε βάθος την τέχνη, καθώς στα περισσότερα περάσματα βρίσκεται είτε στο αντίθετο ρεύμα είτε χάνει το κοντρόλ.

Οι εικόνες αυτές είναι πραγματικά σοκαριστικές, ιδίως για την συγκεκριμένη στροφή όπου η γλιστερή άσφαλτος που υπάρχει εκεί μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του ελέγχου με συνέπειες που δεν θέλουμε να σκεφτούμε.

Σε άλλες χώρες αυτό το video θα αποτελούσε ήδη αντικείμενο έρευνας των αρμόδιων αρχών. Εδώ δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι εγκληματική, και μάλλον από τύχη δεν είχαμε κάποια άσχημη εξέλιξη εκείνη την ημέρα. Πηγή: newsauto.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.