Δωρεάν προληπτικός ιατρικός και οδοντιατρικός έλεγχος για τα παιδιά της Ηλιούπολης
Δράση δωρεάν προληπτικού ιατρικού και οδοντιατρικού ελέγχου για τα παιδιά της Ηλιούπολης από την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 έως και τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, 9:00 – 16:30 στην πλατεία Φλέμινγκ.
Η δράση αυτή υλοποιείται, μετά την ευγενική πρωτοβουλία των «Συνεργασιών Πόλης», στο πλαίσιο του Μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ηλιούπολης και του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που υπογράφτηκε τον Οκτώβριο του 2020, σε συνεργασία με τον «Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών» και τον «Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής», υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» παραχωρεί το ειδικό όχημα «Κινητό Πολυϊατρείο Ιπποκράτης», που θα σταθμεύσει στην πλατεία Φλέμινγκ, με σκοπό την διενέργεια προληπτικού ελέγχου στα παιδιά της Ηλιούπολης.


Περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο συγκεκριμένου ραντεβού στα τηλέφωνα 210 9970009, – 010, εργάσιμες ημέρες, από 9:00 έως 14:00.
Ο Δήμος Ηλιούπολης και οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και κρατικούς ή ιδιωτικούς οργανισμούς, βρίσκονται σταθερά δίπλα στους πολίτες και τις οικογένειες, με δράσεις δωρεάν παροχής υπηρεσιών, που στόχο έχουν να προάγουν την υγεία και την ποιότητα ζωής.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.