Ασφάλεια αυτοκινήτου στην περιοχή μας: Πως θα εξοικονομήσετε έως 40%!




Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα μεγάλο και υποχρεωτικό πάγιο έξοδο, που δυστυχώς λόγω των τελευταίων αυξήσεων σε βασική είδη διαβίωσης, έχει γίνει υπηρεσία πολυτελείας.

Όμως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την παραβλέψουμε ή να αφήσουμε το όχημά μας ανασφάλιστο καθώς κάτι τέτοιο επισύρει σειρά από χρηματικά και ποινικά πρόστιμα.

Τώρα πλέον, με την αύξηση της τεχνολογίας και την διείσδυση νέων υπηρεσιών, υπάρχουν τρόποι να μειώσουμε τα κόστη ασφάλισης έως και 40%, απλά κάνοντας έξυπνες κινήσεις και συγκρίνοντας τιμές και προσφορές από όσο το δυνατόν περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Πως μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα μέσα σε 2 λεπτά



Ο τρόπος για να εξοικονομήσεις χρήματα στην ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι απλός και κοινός, όπως σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες ή προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις!

Τι κάνεις λοιπόν όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι; Σύγκριση τιμών! Το ίδιο πλέον μπορείς να κάνεις και στην ασφάλεια αυτοκινήτου, με μόλις 1 κλικ από την άνεση του καναπέ σου!

Το asfaleies24.gr σου προσφέρει online ασφάλειες και σύγκριση τιμών, σε έως και 27 ασφαλιστικές εταιρείες! Αυτό σημαίνει μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών υπηρεσιών που σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου.

Πως δουλεύει

Ο τρόπος εύρεσης φθηνής ασφάλειας αυτοκινήτου είναι πολύ απλός. Επισκέπτεσε το asfaleies24.gr και εισάγεις τα προσωπικά σου στοιχεία όπως επίσης και τα στοιχεία του οχήματος που θέλεις να ασφαλίσεις.

Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα βλέπεις στην οθόνη σου προσφορές από δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες μαζί με τις καλύψεις που προσφέρουν καθώς ακόμα και το τελικό ασφάλιστρο που θα πρέπει να πληρώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο συγκρίνεις αμερόληπτα όλη την αγορά και βλέπεις ποια εταιρεία προσφέρει το φθηνότερο ασφάλιστρο, για τις δικές σου ανάγκες!

Διαφορά έως και 40%

Κάνοντας σύγκριση καλύψεων και εταιρειών μπορείς να βρεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου φθηνές τιμές που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν ακόμα και το 40%!

Επιλέγοντας επίσης μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας ασφάλιση, όπως ετήσια ή εξάμηνη ασφάλιση, το όφελος είναι ακόμα μεγαλύτερο καθώς σε αυτήν την περίπτωση, ειδικά στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου, οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν την καλύτερη δυνατή τιμή.

Τρόποι πληρωμής και ευκολίες

Στο asfaleies24.gr μπορείς να βρεις αρκετές ευκολίες πληρωμών, όπως οι έως 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κλείσετε μια πολύ καλή τιμή σε ετήσιο συμβόλαιο ενώ παράλληλα να πληρώνετε μήνα μήνα τα ασφάλιστρά σας.

Επικοινωνία με το asfaleies24.gr και υποστήριξη πελατών

Η πλατφόρμα του asfaleies24.gr προσφέρει 24ωρη υποστήριξη για υφιστάμενους πελάτες τόσο σε περίπτωση ατυχήματος για παροχή συμβουλών σχετικά με τα διαδικαστικά όσο και οτιδήποτε χρειαστούν, καθόλη τη διάρκεια του συμβολαίου τους. Αν θέλετε πληροφορίες σχετικά με νέα συμβόλαια, μπορείτε να καλείτε στο 210.3000.352 09:00 – 18:00 καθημερινά ή να επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα στο Google με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας εδώ.

Άλλες υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε στο asfaleies24.gr

Το asfaleies24.gr είναι ένα καινοτόμο, πιστοποιημένο online ασφαλιστικό πρακτορείο όπου πέρα από την ασφάλεια αυτοκινήτου μπορείτε να βρείτε επίσης ασφάλεια μηχανής, σπιτιού και σκάφους σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές μέσα από σύγκριση τιμών και καλύψεων.

Επίσης, τελευταία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τα πακέτα για ασφάλεια σκύλου που προσφέρει η εταιρεία και απευθύνονται σε ιδιοκτήτες τετράποδων ζώων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.