Αστυνομικοί βοήθησαν γυναίκα να γεννήσει δίδυμα (VIDEO)




Με τους δυο αστυνομικούς που βοήθησαν μια γυναίκα στην περιοχή των Αχαρνών να φέρει στο κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε ανάρτησή του στα social media ο Υπουργός τους αποδίδει τα εύσημα καθώς ανέδειξαν για ακόμη μια φορά την κοινωνική διάσταση της Ελληνικής Αστυνομίας. Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Τηλεφώνησα πριν λίγο στους δύο αστυνομικούς, που βοήθησαν στις Αχαρνές, μια γυναίκα να γεννήσει ολομόναχη, μέσα στο σπίτι της, τα δίδυμα παιδιά της. Ο Δημήτρης Λαζαρίδης και ο Βασίλης Κριτσανίδης αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται με ανθρωπιά δίπλα στον πολίτη. Πολλά
συγχαρητήρια από καρδιάς!».

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα για παροχή βοήθειας σε επίτοκο. Όταν έφτασαν στο σπίτι, αντίκρισαν μια γυναίκα που είχε ήδη γεννήσει ήδη το ένα βρέφος.



Άμεσα οι αστυνομικοί ζητούν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και βοηθούν τη γυναίκα. Τύλιξαν το νεογνό με μια πετσέτα και το τοποθέτησαν δίπλα στη μητέρα του.

«Μπράβο, το δύσκολο πέρασε», ακούγονται να λένε, δίνοντας κουράγιο στη μητέρα.

Η γυναίκα τελικά κατάφερε να γεννήσει και το δεύτερο βρέφος. Η αστυνομικοί το τοποθέτησαν και αυτό δίπλα της προσεκτικά, αφού προηγουμένως ξετύλιξαν τον ομφάλιο λώρο και με λίγη προσπάθεια το έκαναν να κλάψει, ώστε να αρχίσει να αναπνέει. Μετά από λίγο έφτασε το ΕΚΑΒ και όλοι μαζί μετέβησαν στο μαιευτήριο ΕΛΕΝΑ.

«Καλώς ήρθατε στον κόσμο μικροί μας φίλοι!» γράφει η ΕΛ.ΑΣ. στην ανάρτηση του βίντεο που ανέβασε στο Facebook.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.