Ανοιχτά όλα τα σχολεία στα 3Β
Μετά τη σημερινή σύσκεψη με την Περιφέρεια Αττικής αναφορικά με το κύμα κακοκαιρίας «Φίλιππος», και σύμφωνα με τις νέες μετεωρολογικές εκτιμήσεις αποφασίστηκε ότι όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου θα παραμείνουν ανοιχτά για αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου.
Για προληπτικούς λόγους η Πολιτική Προστασία του Δήμου έχει τεθεί σε εικοσιτετράωρη επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο, πραγματοποιεί ρίψεις αλατιού στις ορεινές περιοχές του Πανοράματος και είναι έτοιμα να συνδράμουν στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.
Συστήνεται στους πολίτες, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έκτακτων καιρικών φαινομένων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Επιπλέον, συνίσταται η τακτική ενημέρωση για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων στα δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr. Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω χιονοπτώσεων και παγετού, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.
Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

  • Πολιτική Προστασία: 2108961444, αποκλειστικά για θέματα Πολιτικής Προστασίας όπως πτώση δέντρου, παγετός στο οδόστρωμα κ.α.
  • Κοινωνική Υπηρεσία: 6944777166, αποκλειστικά για θέματα που αφορούν τον θερμαινόμενο χώρο.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.