Θρήνος για την Βαλεντίνα
Η άτυχη κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά της και δεν ξύπνησε ποτέ.

Σαν κεραυνός έπεσε στην τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας η τραγική απώλεια 34χρονης. Πρόκειται για τη Βαλεντίνα Μάνου από το Αχίλλειο, η οποία εργαζόταν σε οίκο ευγηρίας στην Αθήνα.Η Βαλεντίνα παρουσίασε πρόβλημα στην καρδιά της, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε Νοσοκομείο της Αθήνας και μετά την καταστολή δεν ξύπνησε ποτέ.

Η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι είναι συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια.

Η 34χρονη δεν είχε ποτέ προβλήματα υγείας. Ωστόσο, πριν από περίπου έναν μήνα παρουσίασε έντονο πόνο στο στήθος που τη χτυπούσε πίσω στην πλάτη.

Βλέποντας ότι ο πόνος επέμενε απευθύνθηκε σε Νοσοκομείο στην πρωτεύουσα, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη έμφραγμα.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, όλοι οι γιατροί έπεσαν επάνω της για την βοηθήσουν. Υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

Μετά το χειρουργείο διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ και στις εβδομάδες που ακολούθησαν παρέμενε σε καταστολή. Δυστυχώς όμως, οι γιατροί δεν μπόρεσαν τελικά να την ξυπνήσουν. Υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια και απεβίωσε την Πέμπτη τα ξημερώματα.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, αλλά και όλους όσοι τη γνώρισαν, που δήλωναν συντετριμμένοι.

Η τοπική κοινωνία του Αχιλλείου «μούδιασε», αδυνατώντας να πιστέψει τον ξαφνικό και πρόωρο χαμό.

Επρόκειτο για μία νεαρή γυναίκα γεμάτη ζωή, που ήταν πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη.

Η Βαλεντίνα Μάνου μετά το σχολείο σπούδασε σε ΙΕΚ στην Αθήνα στο αντικείμενο της υγείας και στη συνέχεια παρέμεινε στην πρωτεύουσα.

Δεν ξέχασε όμως ποτέ την οικογένειά της και τους φίλους της στο Αχίλλειο.

Αντίθετα επισκεπτόταν τους οικείους της ανά τακτά χρονικά διαστήματα και διατηρούσε στενές επαφές μαζί τους.

Ευγενικός άνθρωπος, με αρχές και αξίες, στην εργασία της ήταν πάντοτε συνεπής με όρεξη και αγάπη για προσφορά στον συνάνθρωπο. Εξίσου αγαπητή ήταν και στην προσωπική της ζωή.

Συγγενείς και φίλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να δώσουν δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Παράλληλα η ιστοσελίδα της 34χρονης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκε από συλλυπητήρια μηνύματα, με τις φίλες της και τους οικείους να αναφέρονται στην ξεχωριστή καρδιά που είχε και το υπέροχο χαμόγελο. Ολοι δήλωναν σίγουροι ότι εκεί ψηλά θα έχει κοντά της τον Θεό και τους αγγέλους να τη φυλούν και εύχονταν να έχει καλό παράδεισο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.