Είχαν κρύψει σε ηχείο πάνω από 3 κιλά ηρωίνη – 15χρονος μέλος του κυκλώματος (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στα ίχνη και στην εξάρθρωση οργανωμένης συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, οδήγησε η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 15 έως 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της συμμορίας με αρχηγικό στέλεχος τον 18χρονο συλληφθέντα, παραλάμβαναν ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες διακινούσαν στην πόλη της Ξάνθης.

Μεσημβρινές ώρες χθες (07-12-2021) αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης και του αστυνομικού σκύλου « AS », συνέλαβαν 44χρονη ημεδαπή, η οποία, με Δ.Χ. επιβατηγό όχημα (ταξί) ιδιοκτησίας της, παρέλαβε από μεταφορική εταιρεία στην Ξάνθη ένα χαρτοκιβώτιο που εστάλη από την Αθήνα και σε έρευνα του, βρέθηκε ένα ηχείο, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένα 6 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 3.066 γραμμαρίων.



Στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν τα υπόλοιπα 3 μέλη της συμμορίας, οι οποίοι προσήλθαν προκειμένου να παραλάβουν την προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.