Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Νέα Σμύρνη
Το δέντρο φωτίστηκε, η πλατεία στολίστηκε, οι μελωδίες σκόρπισαν παντού, ο Άη Βασίλης ήρθε ξανά. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν χθες το απόγευμα μια μικρή γιορτή, με την οποία δόθηκε η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο.
Το Σάββατο στο Γαλαξία παρουσιάζεται το βιβλίο “Τουραντότ” της Τζίνας Φωτεινοπούλου πλαισιωμένο με μουσικά δρώμενα ενώ την Κυριακή 19/12, στο Γαλαξία πάλι, έρχεται ο Ρούντολφ. Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους συνοδεία χριστουγεννιάτικων ύμνων από την Μικτή Δημοτική Χορωδία και μικρής ορχήστρας δωματίου. Τραγουδούν η Άννα Φιλιππάκη και ο Νίκος Καραγκιαούρης. Αφηγείται η ηθοποιός Τζένη Κάρνου. Διεύθυνση ορχήστρας: Θεόδωρος Λεμπέσης.
Προπαραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στον πιο εμπορικό δρόμο της Νέας Σμύρνης, την Ομήρου, Άγιοι Βασίληδες, ξωτικά, face painters, μουσικοί, η δημοτική χορωδία “Ιωνικές Φωνές” θα δώσουν λάμψη, χρώμα και ρυθμό στις χριστουγεννιάτικες αγορές. Την ίδια ώρα πλούσιοι μπουφέδες θα γεμίσουν ευωδιές την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.