Πέθανε ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του δικηγόρου Παναγιώτη Γιαννόπουλου, τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αθήνα, όπου και διέμενε. Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος ήταν ένας εξαιρετικός δικηγόρος που είχε αναλάβει σημαντικές δίκες. Είχε γεννηθεί στη Γιάλοβα της Μεσσηνίας ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Ωστόσο, πέρα από νομικός, ήταν ενεργός πολίτης και κατά τη διάρκεια της ζωής του έδωσε σημαντικές μάχες για ζητήματα που αφορούν τον τόπο του και όχι μόνο.


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Έντονα πολιτικοποιημένος δεν δίσταζε να εκφράζει τις πολιτικές του απόψεις με παρρησία και θάρρος, ακόμα και αν το κόστος για τον ίδιο ήταν μεγάλο.

Άνθρωπος με κοφτερό μυαλό, διαβασμένος όσο λίγοι και λάτρης της Ελληνικής γλώσσας. Τα κείμενά του, τα οποία συνήθως δημοσίευε στα κοινωνικά δίκτυα, παρότι κυρίως αφορούσαν ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής ήταν λογοτεχνικά διαμάντια.

Πολιτεύτηκε στο δήμο Πύλου – Νέστορος, αλλά και στην περιφέρεια Πελοποννήσου στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος «έφυγε» νέος αφήνοντας κληρονομιά σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν την πολιτική του σκέψη και το πάθος του για τη ζωή. Πηγή: messiniapress.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.