Οι πρόσκοποι της Ηλιούπολης, στη λίμνη του Φράγματος Πηνειού, στην Ηλεία




Στιγμές από τη θερινή μας δράση στη λίμνη του Φράγματος Πηνειού (λίμνη Καραμανλή) στο Δήμο Ήλιδας.
Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν και φέτος καταφέραμε να πάμε Κατασκήνωση!
Στη δράση συμμετείχαν: 1η ΑΓΕΛΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ , 1η ΑΓΕΛΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ,4η ΑΓΕΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. (Παράλληλα, στον ίδιο χώρο, έκαναν τη δική τους δράση και οι ομάδες του
3ου ΥΜΗΤΤΟΥ και του 4ου ΖΩΓΡΑΦΟΥ)
Δεν θα είχαμε καταφέρει να προγραμματίσουμε και να φέρουμε εις πέρας όμως αυτή τη δράση χωρίς τη βοήθεια κάποιων φορέων και ανθρώπων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από το Δήμο Ηλιούπολης τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και τον Γενικό Γραμματέα Χρήστο Σωτηρόπουλο, από τον Δήμο της Νέας Σμύρνης τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη και τον Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Χρηστάκη που μας βοήθησαν στο κομμάτι της μετακίνησης των παιδιών. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Ήλιδας και τον Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη και ειδικά τον Αντιδήμαρχο κύριο Βασίλη Παπαδόπουλο που στάθηκε δίπλα μας από την αρχή και μας στήριξε σε όποια τεχνική δυσκολία αντιμετωπίσαμε καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Κεραμιδιάς Γιώργο Στάμο που ήταν δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Κώστα Καρδαρά που ήταν από την αρχή δίπλα μας στον σχεδιασμό αλλά και στην υλοποίηση των υποδομών της δράσης, τον Περιφερειακό μας έφορο Δημήτρη Καλούπη για τη συνεχή στήριξη, όλους τους βαθμοφόρους για τον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξαν στο να καταφέρουμε αυτό το εγχείρημα και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν πάντα!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.