Ηλιούπολη: Οι προτάσεις για τις νέες ονομασίες δημοτικών υποδομών
Η δημοτική αρχή Ηλιούπολης υπέβαλε τις προτάσεις της στην «Διαπαραταξιακή Επιτροπή Ονοματοδοσιών» για νέες ονομασίες δημοτικών υποδομών, ώστε η Επιτροπή να γνωμοδοτήσει και να εισηγηθεί σχετικά στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα διεξαχθεί εντός του Οκτωβρίου 2021.

Οι προτάσεις:


Aνδρέας Κονδύλης: Χρυσή εποχή για τον Δήμο Αλίμου με έργα 24 εκατομμυρίων ευρώ
1. Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» ονομάζεται το κλειστό Θέατρο του Δημαρχείου, για να τιμηθεί ο μεγάλος συνθέτης των Ελλήνων, που πρόσφατα χάσαμε, ο οποίος τροφοδότησε τον Ελληνισμό αλλά και όλο τον κόσμο με ένα τεράστιο πνευματικό έργο, που μαζί με την στάση ζωής του αποτελούν ανεκτίμητα εφόδια για κάθε άνθρωπο.

2. Η Ηλιούπολη έχει τρεις Ολυμπιονίκες που την τίμησαν και προτείνεται η ονομασία των παρακάτω αθλητικών χώρων σε: Α’ Κλειστό Γυμναστήριο «Ιωάννης Κωστάκης», προς τιμήν του παραολυμπικονίκη στο άθλημα της κολύμβησης. Β’ Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Πανανός», προς τιμήν του παραολυμπιονίκη στο άθλημα «ΒΟCCIA BC Γ.Δημοτικό Κολυμβητήριο «Μάνος Ζερδεβάς», προς τιμήν του ολυμπιονίκη με την εθνική μας ομάδα πόλο.

3. «Η’ Παράρτημα Αγωγής «Ευφημία Ζαννιά», ονομάζεται το Η΄ Παράρτημα Αγωγής επί της οδού Αγαμέμνονος, προς τιμήν της Ευφημίας Ζαννιά, που το 2020 έφυγε πρόωρα από τη ζωή και υπήρξε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Η Έμη διετέλεσε αντιδήμαρχος, πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ και σύσσωμη η κοινωνία της πόλης μας αναγνώρισε το έργο της, το ήθος της και την ευγένεια της. Ο συγκεκριμένος βρεφονηπιακός σταθμός εγκαινιάστηκε και λειτούργησε επί της προεδρίας της. Η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης, με αίσθηση ευθύνης, τιμά σήμερα πέντε προσωπικότητες, που αποτελούν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση από όλους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X