Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στο πλευρό και των πυρόπληκτων της Νότιας Εύβοιας
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, μετά την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και προσωπικής υγιεινής στους πυρόπληκτους του Νομού Αττικής και της Βόρειας Εύβοιας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη, πραγματοποίησε νέα αποστολή και στη Νότια Εύβοια για υποστήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Τα είδη που προσφέρθηκαν συγκεντρώθηκαν στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μετά από προσφορές απλών πολιτών, Συλλόγων και Φορέων της πόλης και εστάλησαν στο Δήμο Καρύστου.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης Παναγιώτης Γιατζίδης δήλωσε: «Άμεση και συγκινητική υπήρξε η προσφορά πολιτών, Συλλόγων και Φορέων για τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Δείξαμε στους πληγέντες ότι είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό τους με κάθε δυνατό τρόπο. Η αγάπη, η στήριξη, η αλληλεγγύη και η εθελοντική προσφορά όλων μας, δίνει δύναμη στους πυρόπληκτους να αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία το μέλλον. Ο Δήμος Νέας. Σμύρνης θα είναι πάντα στο πλευρό τους».Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.