Η ομάδα Up Stories αποχαιρετά σύσσωμη τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη Βασίλη Φιλώρα (VIDEO)
Με ένα βίντεο η ομάδα UpStories αποχαιρετά τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη Βασίλη Φιλώρα που έχασε τη ζωή του στη μάχη με τη φωτιά στην Αττική.

Ο Βασίλης Φιλώρας, εθελοντής πυροσβέστης, έχασε τη ζωή του στη μάχη με τις φλόγες όταν κατέρρευσε και τον χτύπησε κολώνα του ηλεκτρικού ρεύματος. «Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα», αναφερόταν στο ιατρικό δελτίο του νοσοκομείο ΚΑΤ, για τις συνθήκες του θανάτου του.

Η ομάδα του UpStories θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του έκανε ένα βίντεο από τις λήψεις από γραφικά σημεία της Ελλάδας που έκαναν μαζί. «Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά. Το χαμόγελο σου και η καλοσύνη σου θα μας λείπουν για πάντα», γράφει η ομάδα.

Παραθέτει επίσης στοιχεία για όσους μπορούν να συνεισφέρουν στην οικογένεια του άτυχου Βασίλη ο οποίος θα κηδευτεί σήμερα. Αυτά είναι:ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΙΓΛΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ
ΙΒΑΝ: GR6601718580006858123878503

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.