Φολέγανδρος: Συνελήφθη ο 30χρονος φίλος της Γαρυφαλλιάς -«Χάλασε η φάση» είπε στους αστυνομικούς




Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από το Βέλο Κορινθίας που είχε πάει διακοπές στη Φολέγανδρο με φίλο της και βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα χθες το βράδυ. Ο φίλος της συνελήφθη λίγο μετά τις 9 το βράδυ και ομολόγησε την πράξη του. 

Ο 30χρονος, με τον οποίο η 26χρονη έκανε ελεύθερο κάμπινγκ, αγνοείτο όλο αυτό το διάστημα και οι αρχές βρίσκονταν επί ποδός για να τον εντοπίσουν. Τελικά τον εντόπισαν περίπου στις 9 το βράδυ του Σαββάτου μετά από υπόδειξη κατοίκων του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος αρνείτο να παραδοθεί και πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς και τους λιμενικούς. Απειλούσε μάλιστα ότι θα αυτοκτονήσει.

Τις τελευταίες ώρες πολλαπλασιάστηκαν οι ενδείξεις ότι η 26χρονη δολοφονήθηκε. Το αυτοκίνητο βρέθηκε κλειδωμένο, κάτι που απέκλειε το ενδεχόμενο να έπεσε στη θάλασσα με την κοπέλα μέσα σε αυτό. Οι αρχές, εντόπισαν, επίσης σπασμένο το κολιέ της και ένα σκουλαρίκι, το οποίο είχε ίχνη αίματος, κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός της. Αυτές ήταν ενδείξεις ότι είχε γίνει βίαιος καυγάς. Σημαντική, επίσης, ήταν η μαρτυρία καταστηματαρχών του νησιού, οι οποίοι κατέθεσαν ότι είδαν το ζευγάρι να τσακώνεται ώρες πριν το θάνατο της Γαρυφαλλιάς. 

Νωρίτερα, στο θαλάσσιο χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη βρέθηκε και ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του φίλου της. Οι αρχές μοίρασαν τη φωτογραφία στους κατοίκους της περιοχής και πήραν καταθέσεις σε μια προσπάθεια να  «χαρτογραφήσουν» τις κινήσεις του.



Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τη μαρτυρία ενός ζευγαριού που, λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της 26χρονης, είδε έναν άνδρα που φορούσε μαγιό να περπατά κουτσαίνοντας. Ωστόσο, δεν του μίλησαν και δεν ήταν σε θέση να πουν αν πρόκειται για τον φίλο της Γαρυφαλλιάς.

Άλλες μαρτυρίες έκαναν λόγο για έναν άνδρα με ματωμένο κεφάλι που είδαν κάτοικοι του νησιού το ίδιο βράδυ να επιχειρεί να μπει σε σπίτι του νησιού. Οι αρχές πάντως έκαναν από την αρχή την εκτίμηση ότι ο φίλος της 26χρονης είναι ζωντανός και «χτένισαν» την Φολέγανδρο για να πάρουν απαντήσεις. Πηγή: zougla.gr

Μουδιασμένη παρακολουθεί η Φολέγανδρος αλλά και όλη η χώρα τις εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Ο 30χρονος φίλος της με τον οποίο έκαναν διακοπές στο νησί και ο οποίος αγνοούνταν μετά το θάνατο της νεαρής και για περισσότερες από 24 ώρες, εντοπίστηκε ζωντανός περίπου στις 9 το βράδυ και πλέον βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε σε βράχια στη Λυγαριά, την ίδια περιοχή στη θάλασσα της οποίας βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρή η 26χρονη. Μάλιστα, ο 30χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Αυτή τη στιγμή ο 30χρονος έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και έχει γίνει πρασαγωγή του. Πληροφορίες του iefimerida αναφέρουν ότι ο 30χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς σε ότι αφορά το θάνατο της φίλης του «χάλασε η φάση». Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι δύσκολη η επικοινωνία μαζί του.

Ο 30χρονος τώρα θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το θάνατο της φίλης του.

Την υπόθεση του θανάτου της 26χρονης έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

Το θρίλερ στη Φολέγανδρο
Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα σε θαλάσσια περιοχή της Φολεγάνδρου, ενώ το αυτοκίνητο του ζευγαριού εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή. Ο 30χρονος φίλος της νεαρής, με τον οποίο παραθέριζαν μαζί από την περασμένη Τρίτη στο νησί κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ, ήταν άφαντος από χθες, μέχρι σήμερα το βράδυ που εντοπίστηκε.

Νωρίτερα, νέα διάσταση στο θρίλερ του θανάτου της 26χρονης που αρχικά θεωρήθηκε δυστύχημα είχε περιπλέξει η μαρτυρία ζευγαριού που κατέθεσε ότι στις 23:55 χθες, ώρες αφότου βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά, είδαν έναν νεαρό που έμοιαζε στον 30χρονο να περπατά με μαγιό… κουτσαίνοντας.

Ενας άλλος μάρτυρας σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, είδε τον 30χρονο αργότερα να επιχειρεί να μπει σε σπίτι στο Αμπέλι Φολεγάνδρου, κοντά στην παραλία Λυγαριά όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη (η δήμαρχος του νησιού είχε περιγράψει στο iefimerida πώς εντοπίστηκε η άτυχη Γαρυφαλλιά). Φορούσε μαγιό είχε τραύματα στην πλάτη και κούτσαινε.

Τα τζάμια του σπιτιού βρέθηκαν σπασμένα και κηλίδες αίματος κοντά σε αυτά.

Σήμερα το απόγευμα το θρίλερ απέκτησε νέα διάσταση με τα στοιχεία να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Μαρτυρίες από το οικείο περιβάλλον του 30χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ενώ μάρτυρες που είχαν δει το ζευγάρι στη χώρα της Φολεγάνδρου, αναφέρουν πως ο 30χρονος ήταν απότομος και άκομψος στην συμπεριφορά του απέναντι στην σύντροφό του.

Εικάζεται πως ότι συνέβη, έγινε κοντά στο σημείο του αυτοκινήτου.

Εγκληματική ενέργεια δείχνουν τα στοιχεία
Σε ρεπορτάζ του Alpha αναφέρθηκε ακόμη ότι υπήρξαν και άλλα στοιχεία που έδειξαν προς την κατεύθυνση του εγκλήματος. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι φέρεται να είχε αφαιρεθεί βίαια το κολιέ της 26χρονης και βρέθηκε ένα σκουλαρίκι της στη στεριά αλλά και κηλίδες αίματος, κάτι που μαρτυρά ότι ό,τι συνέβη, συνέβη εκτός θάλασσας, όπου βρέθηκε νεκρή η Γαρυφαλλιά. Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.