Η Mαρίνα Πατούλη στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (VIDEO)
Την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά την κρίση που περνά στον γάμο της, την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αλλά και την αποκάλυψη πως ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους, εδώ και 2,5 μήνες έκανε η Μαρίνα Πατούλη.

Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, μαζί με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, βρέθηκε στη συμβολική φωταγώγηση του δημαρχιακού μεγάρου στα χρώματα της γαλανόλευκης.


Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου
Παράλληλα θα διεξήχθη και εκδήλωση, μέσω #livestreaming, κατά τη διάρκεια της οποίας Δήμαρχοι και εκπρόσωποι των μελών του Δικτύου θα μετάφεραν το δικό τους μήνυμα για την Εθνική μας Επέτειο.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Social Media, η κ. Πατούλη έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ’21.

Η ανάρτησή της στα Social Media

«Τιμώντας την Εθνική Επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως τιμώμενος Δήμος του Δικτύου για το 2021, σε ειδική επετειακή εκδήλωση θα «φωτίσουν» από κοινού τα στοιχεία εκείνα που ως Έθνος μας πήγαν μπροστά, με τα οποία μπορούμε να κατακτήσουμε νέους στόχους στον δρόμο προς τον τρίτο αιώνα του σύγχρονου ελληνικού Κράτους» ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τιμώντας την Εθνική Επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17…

Δημοσιεύτηκε από Marina Patoulis III στις Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.