Η Ford Motor Ελλάς λανσάρει το νέο προωθητικό πρόγραμμα FORD ON-LINE BONUS
Οι πρωτοποριακές online υπηρεσίες της Ford Motor Ελλάς που εμπλουτίστηκαν πρόσφατα με το Ford Marketplace, την πρώτη εικονική έκθεση Ford στην Ελλάδα που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε Online κράτηση στο όχημά σας, ενισχύονται τώρα με το νέο προωθητικό πρόγραμμα ON-LINE BONUS  από το οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε με όφελος 300€ – με λίγα μόνο «κλικ» και με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Mπορείτε με απλά και κατανοητά βήματα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας, να διαμορφώσετε το μοντέλο Ford που σας ενδιαφέρει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ford και να προωθήσετε την διαμόρφωση αυτή στον Επίσημο Έμπορο της αρεσκείας σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία Ford Marketplace που λανσαρίστηκε πρόσφατα και να προχωρήσετε στην Online Κράτηση ενός ετοιμοπαράδοτου αυτοκινήτου από το απόθεμα οχημάτων Ford στην Ελλάδα.

Τα προνόμια της νέας προωθητικής ενέργειας της Ford Motor Ελλάς, είναι πολλαπλά και δεν σταματούν εδώ! Πέραν των παραπάνω, μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε με επιπλέον όφελος test drive έως 940€, απλά οδηγώντας κάποιο από τα διαθέσιμα για το σκοπό αυτό μοντέλα, στο επίσημο δίκτυο της Ford.Την ίδια στιγμή, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τόσο των συμβατικών κινητήρων βενζίνης και ντίζελ, όσο και των υβριδικών της μονάδων, η Ford είναι σε θέση να προσφέρει σήμερα στην ελληνική αγορά μία ευρεία γκάμα μοντέλων με χαμηλές εκπομπές CO2 για τα δημοφιλή μοντέλα, όπως το Fiesta, το Focus, το Puma και το Kuga, που εξασφαλίζουν εκδόσεις με το πλεονέκτημα της απαλλαγής από την καταβολή Τελών Κυκλοφορίας.

Το πακέτο προσφορών ολοκληρώνεται με τα πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance που κάνουν την απόκτηση του αγαπημένου σας Ford ακόμη πιο εύκολη προσφέροντάς σας ένα εξαιρετικά χαμηλό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 0,99% και δυνατότητα ευέλικτης αποπληρωμής που φτάνει μέχρι και τους 60 μήνες.

H Ford προσφέρει  στάνταρ  8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

Δείτε ενδεικτικά παραδείγματα χρηματοδότησης για το μοντέλο Ford που σας ενδιαφέρει

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.