Μιλάει η προσωπικότητά του




O τελικός του Copa del Rey ξεχωρίζει από το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα, καθώς όλη η Ευρώπη θα έχει στραμμένη την προσοχή της στο «WiZink Center», όπου θα συγκρουστούν η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Μάθε τα πάντα για το pamestoixima

Πριν προχωρήσω στη σημερινή επιλογή, να θυμίσω ότι τρέχει το longterm bet για την κατάκτηση του τροπαίου από την Μπαρτσελόνα στο 2.50, με τους Καταλανούς να παίζονται αυτή την στιγμή στο 1.50-1.60. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα ασχοληθώ με σημείο στον σημερινό αγώνα, αφού ουσιαστικά περιμένω τη νίκη της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 2.50.



Έτσι, η επιλογή μου αφορά ένα ειδικό για τον Σέρχιο Γιουλ. Ο φυσικός ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καθοριστικός στην ανατροπή που πέτυχε στον χθεσινό ημιτελικό η «βασίλισσα». Είναι ένας παίκτης που βγαίνει μπροστά σε τέτοια παιχνίδια και ειδικά από την στιγμή που ο Νικόλα Λαπροβίτολα δεν είναι σε καλή κατάσταση (ήταν εκτός για δύο εβδομάδες λόγω κορωνοϊού), ο Πάμπλο Λάσο θα περιμένει πολλά πράγματα από τον Γιουλ.

Στον ημιτελικό με την Τενερίφη, έμεινε στο παρκέ για 22 λεπτά και πήρε 12 σουτ. Σήμερα, είναι πιθανό να παίξει ακόμα περισσότερο, οπότε το line των 9.5 πόντων είναι στα μέτρα του. Πάμε με το Over στο 1.87.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Μπάσκετ στο Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.