Αυτοσχέδιες πίστες μότο-κρος στους λόφους της Άνω Βούλας




ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΛΟΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΑ ΜΟΤΟ ΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΕΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η φωτογραφία με τα σκουπίδια ειναι πριν ενα χρόνο. Τα μάζεψα με την βοήθεια δυο ευγενικων ποδηλατιστών. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν μια εβδομάδα. Αυτο που συμβαινει σε εμας ειναι σαφώς μικρότερης εμβελειας απο αυτο που θα συμβει στην Μαρίνα Βουλιαγμενης αλλα ανήκει στην ευρύτερη φιλοσοφία υποβάθμισης της ζωής μας και μη επικράτησης του σωστού, του νόμιμου και του ασφαλους.

Sτους λοφους μεταξυ Διλοφου Βάρης και Ανω Βούλας

Πολυ απλα αυτο που συμβαίνει ειναι το εξής: Την ίδια στιγμή, στα ίδια μονοπάτια που κάνουμε βόλτες παιδιά με ποδήλατα, ποδηλατιστες, ενήλικες με σκυλιά, κάνουν και moto cross χομπιστες μοτοσυκλετιστές και αυτο θεωρείται ασφαλές απο τους μοτοσυκλετιστές γιατι «όλοι οι καλοί χωράμε» και οι συμπολίτες μου και εγω είμαστε φασιστες και εμμονικοι που ζητάμε να ασκήσουν το άθλημα τους ως υπεύθυνοι αθλητες σε κατάλληλες νόμιμες πίστες που δεν κυκλοφορούν πολίτες ! Ελλάς Ελλήνων Ωχαδελφιστων! Katerina Tsatsaroniilove❤️Vouliagmeni



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Αυτοσχέδιες πίστες μότο-κρος στους λόφους της Άνω Βούλας

  • 15/02/2021 at 1:10 μμ
    Permalink

    Αγαπητή κυρία,
    Ο χώρος που αναφέρεστε χρησιμοποίειτε εδω και σχεδόν σαράντα χρόνια απο μοτοσυκλετιστές που προπονούνται με τα μηχανάκια τους, (motocross) και βρίσκετε τουλάχιστον μακριά απο την πολεοδομική ζωνη για να μην ενοχλούνται οι περίοικοι.
    Δεν βλέπουμε την ίδια “ευαισθησία”, απο μέρους σας, ως αναφορά την απόρριψη οικοδομικών υλικών απο γειτνιάζουσες οικίες ,ακαθαρσίες κατοικίδιων, κόψιμο δέντρων κ.α.
    Τέλος θα πρέπει να σας θυμήσουμε οτι πίστες μοτοκρός, κλειστές και νόμιμες όπως το θέτετε, στην χωρα μας δυστυχώς, και για εμάς, αλλα και για εσάς, δεν υπάρχουν καθώς και να σας επισημάνουμε οτι οι αναβάτες μοτοκρός ειναι άνθρωποι ευαίσθητοι, σε θέματα περιβάλλοντος και αλληλοβοήθειας όπως και οι ποδηλάτες.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.