Πήγαν να κλέψουν τον Μπάμπη




Την λεγόμενη «μικροεγκληματικότητα του κέντρου της Αθήνας» που τόσες φορές έχει καταγγείλει σαν δημοσιογράφος, βίωσε, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στον Νότιο Τομέα Αθηνών, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Συνεργάτες του κατήγγειλαν στην αστυνομία, ότι χθες το πρωί που πήγαν στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Σανταρόζα, στο κέντρο της Αθήνας, το βρήκαν αναστατωμένο. Άγνωστοι είχαν παραβιάσει το παράθυρο πρώτου ορόφου και είχαν μπει στο εσωτερικό.

Όπως είπαν στην καταγγελία τους, δεν διαπίστωσαν να λείπει κάτι από το γραφείο του βουλευτή αλλά οι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί. Παραβίασαν και δεύτερο παράθυρο και μπήκαν σε διπλανό γραφείο. Χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα δεν βρήκαν και άρπαξαν την οθόνη ενός υπολογιστή και εξαφανίστηκαν.

Ο βουλευτής δεν μπορεί να προσδιορίσει πότε έγινε η διάρρηξη καθώς λόγω της Πρωτοχρονιάς δεν είχε πάει στο γραφείο του. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει αν μιλάμε για ένα ακόμα κρούσμα μικροεγκληματικότητας στο κέντρο της πρωτεύουσας ή για στοχευμένη διάρρηξη σε βάρος του κυρίου Παπαδημητρίου, οι δηλώσεις του οποίου πολλές φορές έχουν προκαλέσει αντιδράσεις. Πηγή: astinomiko.gr)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.