Επαγγέλματα του Μέλλοντος: 1η Διαδικτυακή Συζήτηση από τον Σύλλογο Γονέων της Λεοντείου




Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης διοργανώνει μια σειρά από ανοιχτές διαδικτυακές συζητήσεις με θέμα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, την Κυκλική Οικονομία και την Βιοτεχνολογία και προσκαλεί τους γονείς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης καθώς και τους/τις μαθητές/τριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην πρώτη από αυτές με τίτλο: 4η Βιομηχανική Επανάσταση: από τον ατμό στην Τεχνητή Νοημοσύνηη οποία θα πραγματοποιηθεί την: Πέμπτη 28/1/2021 19:00 – 21:00

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μαθητές/τριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι γονείς που επιθυμούν, μπορούν να προωθήσουν τις ερωτήσεις τους μέσα από τη φόρμα https://bit.ly/20210128formοι οποίες θα απαντηθούν στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικτυακής συζήτησης. Εισηγητές της συζήτησης θα είναι οι:

1. Χρήστος Μπούρας, Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών.

2. Αριστοτέλης Τύμπας, Πρόεδρος Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.



3. Σταύρος Τουμπής, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συντονισμός συζήτησης: Γιάννης Φωτιάδης, Μηχανικός Πληροφορικής, Απόφοιτος Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών. Στη συζήτηση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης κος Φίλιππος Φουρναράκης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.