Δημιουργία αυτόνομης Δ.Ο.Υ. Παλαιού Φαλήρου – Νέας Σμύρνης και Αλίμου, ζητά ο Βασίλης ΣπανάκηςΔεδομένων των προβλημάτων που δημιουργούνται καθημερινά, λόγω του μεγάλου όγκου συναλλαγών στη Δ.Ο.Υ Γλυφάδας και στη Δ.Ο.Υ Καλλιθέας, αποτέλεσμα της συγχώνευσής τους με τη Δ.Ο.Υ. Παλαιού Φαλήρου και τη Δ.Ο.Υ. Νέας Σμύρνης αντίστοιχα, ο βουλευτής του Νοτίου τομέα Αθηνών, Βασίλης Σπανάκης επαναφέρει την πρόταση για δημιουργία αυτόνομης Δ.Ο.Υ. για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Παλαιού Φαλήρου, της Νέας Σμύρνης και του Αλίμου, που θα στεγάζεται στην ευρύτερη περιοχή.

Με την ερώτηση που κατατέθηκε, επισημαίνεται ότι το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο Παλαιό Φάληρο, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των φορολογούμενων της περιοχής.


Διθυραμβικά σχόλια για το Cine Άλιμος – Όλο το πρόγραμμα του καλοκαιριού (VIDEO)
Για αυτό, ζήτησε την άμεση συνεργασία της Α.Α.Δ.Ε. με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ερώτησε το αν είναι στις προθέσεις του Υπουργείου Οικονομικών η δημιουργία μιας τέτοιας Δ.Ο.Υ., που είναι επιβεβλημένη για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X