Τραγικός θάνατος 60χρονου ποδηλάτη
Ο πολύ γνωστός φυσικοθεραπευτής του Αγρινίου Δημήτρης Σπαρτινός, είναι ο ποδηλάτης που παρασύρθηκε παραμονή Χριστουγέννων στην εθνική οδό από αγροτικό αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του.

Ο 60χρονος αγαπούσε την ποδηλασία, κάνοντας μεγάλες αποστάσεις με το ποδήλατο του και τηρούσε πάντα μέτρα ασφαλείας, γι’αυτό και προκαλεί μεγάλη απορία το πως συνέβη το τραγικό δυστύχημα, λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί στην εθνική οδό και στο ύψος των γραφείων του ΙΚΑ.Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, δραστήριος, ευγενικός, ήταν παντρεμένος με την επίσης φυσικοθεραπεύτρια στο νοσοκομείο Αγρινίου Δήμητρα Τσαμπά με την οποία απέκτησε δυο παιδιά.

Οι συνάδελφοι του επίσης είναι συγκλονισμένοι για το τραγικό περιστατικό. Ο εκλιπών διατηρούσε φυσικοθεραπευτήριο στην οδό Βότση, στο κέντρο του Αγρινίου. Πηγή: agriniopress.gr

Συλλυπητήρια επιστολή και ψήφισμα της Δ.Ε. του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Αιτωλοακαρνανίας

Συντετριμμένη η φυσιοθεραπευτική κοινότητα του Αγρίνιου από τον άδικο χαμό του Δημήτρη Σπαρτινού. Αναλυτικά:

Συντετριμμένη η φυσιοθεραπευτική κοινότητα του Αγρίνιου πληροφορήθηκε με θλίψη τον απροσδόκητο χαμό του αγαπητού και καταξιωμένου συνάδελφου Δημήτρη Σπαρτινού .

Με την αγάπη του για τον άνθρωπο και την ευγένεια της ψυχής του στάθηκε , χρόνια τώρα , δίπλα στους ασθενείς του, με αφοσίωση τηρώντας πάντα τις αξίες του επαγγέλματος.

Αλλά και από την θέση του Προέδρου του συλλόγου μας, που για χρόνια είχε διατελέσει , με τον παραγωγικό και μεθοδικό τρόπο σκέψης του, βοήθησε στην εδραίωση και αναβάθμιση της φυσικοθεραπείας στην περιοχή μας.

Η απώλεια του δυσβάστακτη για τους συνάδελφους , συζυγο και τα παιδιά του, για όλους εμάς!!

Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ !!!

Η Δ.Ε. του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Αιτ/νιας σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε:

Να καταθέσει στη μνήμη του Δημήτρη Σπαρτινού Χρηματικό Ποσό σε φιλανθρωπικό Ίδρυμα

Η Δ.Ε. του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Αιτ/νιας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κομματάς Ανδρέας

Ο Γεν. Γραμματέας
Γεωργιου Χριστόφορος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.