Δύο νεκροί σε τροχαία στη Θεσσαλονίκη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δύο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες σε περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, με απολογισμό δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Στις 6.30 το πρωί, δύο οχήματα συγκρούστηκαν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη λεωφόρο Παπανικολάου, στα Πεύκα, και στο σημείο κλήθηκαν πυροσβέστες για απεγκλωβισμούς. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένα άτομο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το πρώτο όχημα, ενώ από το δεύτερο απεγκλωβίστηκε ένας τραυματίας και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης.

Περιπολικά της αστυνομίας πραγματοποιούσαν εκτροπές στην κυκλοφορία μέχρι να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα από το οδόστρωμα. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα Τροχαίας.

Είχε προηγηθεί, το βράδυ της Πέμπτης, θανατηφόρο τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Νέας Απολλωνίας – Μαραθούσας, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.



Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 46χρονου συνοδηγού του οχήματος, ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού και ο ελαφρύς τραυματισμός ενός ακόμη επιβάτη. Και στην περίπτωση αυτή χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, ενώ το τμήμα τροχαίας Ασπροβάλτας διενεργεί προανάκριση. (Πηγή: prototmema.grthestival.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.