Αστυνομικός με κορωνοϊό, έσπασε την καραντίνα και διασκέδαζε σε μπαρ
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να διασκεδάζει σε μπαρ μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στο ίδιο μπαρ και δεύτερος αστυνομικός.

Μια εξοργιστική υπόθεση παράβασης Αστυνομικού και μάλιστα Διοικητή σε Τμήμα της Αττικής ερευνούν τα τελευταία 24ωρα η “Αδιάφθοροι” της ΕΛ.ΑΣ. Ο συγκεκριμένος Αστυνομικός φέρεται να είναι θετικός στον κορονοϊό και να έσπασε την καραντίνα, προκειμένου να διασκεδάσει σε μπαρ, στο οποίο μάλιστα είχε παραβιαστεί και το ωράριο λειτουργίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, όταν αστυνομικοί με πολιτικά που πραγματοποιούσαν περιπολία σε περιοχή του Πειραιά για την παράβαση ωραρίου, εντόπισαν ένα μπαρ και δυο καφετέριες σε κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους, να έχουν παραβιάσει, όχι μόνο το ωράριο λειτουργίας, αλλά και τον κανονισμό για τον αριθμό των πελατών.

Αμέσως οι αστυνομικοί ειδοποίησαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να βεβαιώσουν τα πρόστιμα και να σφραγίσουν τα καταστήματα. Όταν οι ένστολοι μπήκαν στο εν λόγω μπαρ, πραγματοποιώντας έλεγχο στις ταυτότητες των θαμώνων προκειμένου να κόψουν τα πρόστιμα, έπεσαν πάνω σε έναν συνάδελφο τους, ο οποίος μάλιστα σε έντονο τόνο τους είπε πως θα πάει στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης της ιδιοκτησίας του καταστήματος και θα βεβαιώσει με την μαρτυρία του, με την βαρύνουσα σημασία που του δίνει και η ιδιότητα του, πως ο έλεγχος ήταν παράτυπος.Σε επιτόπια έρευνα που έκαναν μέσω των τερματικών του περιπολικού οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως ο Αξιωματικός συνάδελφος τους ήταν σε άδεια ειδικού σκοπού. Όταν τον ρώτησαν για την άδεια που είχε λάβει, τους επέδειξε έγγραφο στο οποίο φαινόταν πως είναι θετικός στον κορονοϊό και του είχε επιβληθεί καραντίνα 14 ημερών από την υπηρεσία του.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν το πρόστιμο των 150 ευρώ στον συνάδελφο τους, αλλά και το πρόστιμο των 3.000 ευρώ για μη τήρηση όρων καραντίνας και παράλληλα ενημέρωσαν τους Ανωτέρους τους για το περιστατικό.

Άμεσα βέβαια ενημερώθηκε η Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία ερευνά πια όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Στο μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο κατάστημα ήταν και δεύτερος αστυνομικός, οποίος διασκέδαζε και υπηρετεί επίσης σε Αστυνομικό Τμήμα του Πειραιά. (Πηγή: newsit.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.