Ανδρέας Κονδύλης: Εφαρμόζονται στο ακέραιο τα μέτρα – Προβληματισμός των επιχειρηματιών για τους τουρίστες που δεν ήρθαν (VIDEO)




Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “ONline¨με τον Δημήτρη Καμπουράκη και την Έλενα Λάσκαρη, ήταν φιλοξενούμενος ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο παραλιακό μέτωπο, λόγω του κορονοϊού, αλλά και για το βραβείο που πήρε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για την συμμετοχή της πόλης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019, όπου έλαβαν μέρος περισσότεροι από 80 Δήμοι της Ελλάδας και 3.000 από όλη την Ευρώπη

“Yπάρχουν λιγότεροι τουρίστες, το φετινό καλοκαίρι, δεν επικρατεί “νέκρα” ειδικά τα Σαββατοκύριακα έχουμε πολύ κόσμο, οι πιο πολλοί είναι κάτοικοι του λεκανοπεδίου, βέβαια υπάρχει μεγάλος προβληματισμός από την πλευρά των επιχειρηματιών.

Εμείς ως δημοτική αρχή κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους για να έχουμε καθημερινά εικόνα, αν τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό. Διαπιστώνουμε ότι τα μέτρα που λαμβάνουν είναι υποδειγματικά, έχουν καταλάβει ότι όλο αυτό που ζούμε έχει να κάνει με την υγεία των εργαζομένων, αλλά και με την οικονομική τους επιβίωση γιατί αν ξεφύγουν τα πράγματα θα κλείσουν. Σε σχέση με πέρυσι έχουν φύγει για διακοπές λιγότεροι κάτοικοι της πόλης. Βέβαια ο Έλληνας είτε μείνει στην Αθήνα είτε πάει στα νησιά θα κάνει κατανάλωση.

Πήραμε ένα βραβείο για τη συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019, γιατί πρέπει να γίνει βίωμα σε όλους μας ότι ο πεζός πρέπει να κυκλοφορεί με ασφάλεια, ότι το ποδήλατο έχει ισότιμη θέση στον δρόμο και η μαμά με το καροτσάκι ή ο ηλικιωμένος θα περάσει, χωρίς πρόβλημα από τη ράμπα”.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ανδρέας Κονδύλης: Εφαρμόζονται στο ακέραιο τα μέτρα – Προβληματισμός των επιχειρηματιών για τους τουρίστες που δεν ήρθαν (VIDEO)

  • 28/07/2020 at 3:11 μμ
    Permalink

    Που ακριβώς εφαρμόζονται αυτά… Στις καφετέριες με τις μάσκες στο σαγόνι, στις ταβέρνες της επαρχίας που φορά ένας στους δέκα?

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.