Αλλάζει όψη το Ασκληπιείο Βούλας – Εντυπωσιακές εικόνες
Δείτε την ανάρτηση του αρχιτεκτονικού γραφείου ΕΛΥΤΡΟΝ που έχει αναλάβει την ανακατασκευή του Ασκληπιείου Βούλας. Η μελέτη ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ήδη οι εργασίες, βρίσκονται σε εξέλιξη

Αρχές του καλοκαιριού ολοκληρώσαμε μια σημαντική μελέτη για το μέλλον του Ασκληπιείου Βούλας:
Την ανακατασκευή και παράλληλα την επέκταση των επειγόντων περιστατικών και του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος, την προσθήκη μιας Νοσηλευτικής Μονάδας και την ολοκλήρωση παράπλευρων εργασιών σχετικά με τα εξωτερικά ιατρεία, την τράπεζα αίματος κ.α.
Το έργο, εκτός από την ουσιαστική αναβάθμιση που θα προσφέρει στους χρήστες του Νοσοκομείου, εισάγει και για πρώτη φορά σε υφιστάμενη μονάδα Υγείας τις αρχές σχεδιασμού πλήρους προσβασιμότητας σε όλους τους χώρους ακόμα και σε όλα τα δωμάτια. Είναι μια πανελλήνια πρώτη. Προσφέρει επίσης και απόλυτη θερμομόνωση και σκίαση, που και αυτό είναι νέο για ένα δημόσιο νοσοκομείο.
Τώρα που η κατασκευή ξεκινά, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Και ελπίζουμε σύντομα να φτάσουμε στην ολοκλήρωση τμημάτων και τη πρώτη είσοδο ασθενών η οποία και θα ξεκινήσει από τη Νέα Πτέρυγα.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Με νέους, αναβαθμισμένους, διευρυμένους και λειτουργικούς χώρους. Με ένα ολοκαίνουργιο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο και με μια πλήρως σύγχρονη και εξοπλισμένη ουρολογική κλινική στον επάνω όροφο, μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

“Οι εργασίες στο νοσοκομείο προχωρούν όλο αυτό το διάστημα με γοργούς ρυθμούς! Σήμερα, με την ολοκλήρωση της κατεδάφισης του ιστορικού «Σταθατείου» -ενός κτιρίου σχεδόν 100 ετών ζωής- εισέρχονται πλέον στη νέα τους φάση” λέει ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου και δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης

“Λαμβάνοντας πάντα όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την ασφάλεια όχι μόνο των εργαζομένων μας, αλλά και των διερχόμενων συμπολιτών μας.

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους πολίτες όλης της Νότιας Αθήνας! Με την αξιοποίηση μιας ακόμη σημαντικής δωρεάς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Αιγέας» -και της οικογένειας Μαρτίνου προσωπικά- προς το νοσοκομείο μας. Μια προσφορά που, σε λίγους μήνες από σήμερα, θα πάρει «σάρκα και οστά» και θα είναι πραγματικότητα. Αλλάζοντας μια και καλή την όψη του «Ασκληπιείου» που όλοι ξέραμε, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις υπηρεσίες παροχής δημόσιας υγείας στην ευρύτερη περιοχή μας”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.