Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου που πέθανε από χαλασμένο δόντι
Απέραντη θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του νεαρού δημοσιογράφου Αναστάσιου Δαφνή, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών εξαιτίας ενός χαλασμένου δοντιού που οδήγησε στη ΜΕΘ και σε πολυοργανική ανεπάρκεια. Εκεί στη ΜΕΘ του «Σισμανογλείου» πάλεψε για 77 ημέρες και υπεβλήθη σε 14 χειρουργεία πριν καταλήξει το πρωί του Σαββάτου.

Η οικογένεια του τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Καλό ταξίδι Αναστάση…Μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του, ο αγαπημένος μας Αναστάσιος Ευάγγελος Δαφνής κατέληξε το πρωί του Σαββάτου 16/5/2020.

Ο Αναστάσης έφυγε από τη ζωή, όμως μένει και θα μένει πάντα δίπλα μας σε κάθε χαμόγελο που μας πρόσφερε και σε κάθε όμορφη στιγμή που μας χάρισε. Έζησε τη ζωή του στο έπακρο, με τους δικούς του κανόνες και την ευχαριστήθηκε πραγματικά. Μπορεί η πορεία του δίπλα μας να ήταν σύντομη, ήταν όμως γεμάτη γέλια, χαρά και αγάπη.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε και την αγάπη που του δείξατε.

Η επαγγελματική ζωή του Αναστάση ήταν πολύ συχνά μπροστά στις κάμερες, όμως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο θα θέλαμε την κατανόηση, τη διακριτικότητα και το σεβασμό σας στο πένθος μας. – Η οικογένεια του».

Σύμφωνα με το “evia top” η κηδεία του θα γίνει στη Χαλκίδα την Τρίτη 19 Μαΐου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.