Παλαιό Φάληρο: Η εγκλωβισμένη γυναίκα καλεί σε βοήθεια (VIDEO)




Τη στιγμή που η γυναίκα από το διαμέρισμα της οποίας ξεκίνησε η φωτιά στην πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο το πρωί της Πέμπτης, βρίσκεται στο μπαλκόνι και ζητά βοήθεια εξασφάλισε το protothema.gr

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να είναι στο μπαλκόνι και να φωνάζει για βοήθεια προς τους πυροσβέστες που είχαν σπεύσει στην περιοχή.

Η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το πρωί με δύο γυναίκες να απεγκλωβίζονται χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστών – η μία από το μπαλκόνι του διαμερίσματός από το οποίο ξεκίνησε η φωτιά και η δεύτερη από την ταράτσα της πολυκατοικίας.

Η δεύτερη γυναίκα μίλησε στο protothema.gr περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησε μέχρι να την κατεβάσουν με ασφάλεια οι πυροσβέστες.

Όπως είπε «η φωτιά ξεκίνησε από τον 5ο όροφο. Η κυρία ήθελε να το κάψει το σπίτι της. Οι φλόγες ανέβηκαν στον 6ο όροφο, εγώ έμεναν στον 8ο».

«Ανέβηκαν τα παιδιά της πυροσβεστικής και με έσωσαν, ο Θεός να τα έχει καλά. Ήμουν 1,5 ώρα έξω στο κρύο. Έλεγα “καίγομαι ζωντανή, βοήθησε με Θέε μου”. Σώθηκα με τη βοήθεια του Θεού» συμπλήρωσε η γυναίκα η οποία απεγκλωβίστηκε από την ταράτσα του κτηρίου.

Δείτε περισσότερα στο: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.