Γλυφάδα: Απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του




Αγνωστοι δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πυροβόλησαν τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού βρισκόταν έξω από το σπίτι του, στην οδό Ελπίδος στη Γλυφάδα, όταν ΄δεχτηκε τον πυροβολισμό από άγνωστους δράστες, οι οποίοι πιθανότατα επέβαιναν σε μικρό όχημα.

Ο Κοβάσεβιτς, σύμφωνα με το protothema.gr, έπεσε στο έδαφος για να καλυφθεί και είναι άγνωστο εάν τραυματίστηκε από σφαίρα ή κατά την πτώση του στο έδαφος. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον πρώην επιθετικό των «ερυθρόλευκων» και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Το όχημα διαφυγής του δράστη που πυροβόλησε σε βάρος του 47χρονου πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή εντοπίσθηκε καμένο στο γκολφ της Γλυφάδας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr ο δράστης, φέρεται να προσέγγισε το σταθμευμένο όχημα έξω από τη μεζονέτα του παλαίμαχου Σέρβου ποδοσφαιριστή, στη Γλυφάδα (07/01-21.15) Ενώ ο 47χρονος πρώην επιθετικός κινήθηκε βγήκε από το σπίτι του, για να σταθμεύσει στο γκαραζ της μεζονέτας το όχημά του, ένα άτομο – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του NantiaReport.gr- με καπέλο που απέκρυπτε τα χαρακτηριστικά του βγήκε από Smart το οποίο άφησε στη μέση του δρόμου και πυροβόλησε σε βάρος του, μια φορά. Ο Σέρβος πρώην επιθετικός δεν τραυματίσθηκε.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Άμεση Δράση, ενώ πληρώματα της ΔΙΑΣ εντόπισαν σε αναζητήσεις καμένο το Smart, ως μέσο διαφυγής του δράστη, καμένο στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής και ο 47χρονος Σέρβος δίνει κατάθεση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.