Υπό έλεγχο η φωτιά στη Σαρωνίδα (VIDEO)




Υπό έλεγχο έχει τεθεί  η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι στη Σαρωνίδα και προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε σπίτια. Ξεκίνησε από οικόπεδο με ακαθάριστα ξερά χόρτα στην οδό Σφενδώνης, ανάμεσα σε πολλά σπίτια, ενώ μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι στην περιοχή πνέουν άνεμοι οκτώ μποφόρ. Η αστυνομία ενημέρωσε τους κατοίκους και απομακρύνονται από τα σπίτια τους, ενώ έκκληση να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους απηύθυνε ο δήμος Σαρωνικού. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για τον κίνδυνο τυχόν αναζωπύρωσης.

«Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη… Μόνο κάπνα υπάρχει» τόνισε νωρίτερα στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Σαρωνικού και τέως αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου

 

Ο Δήμος Σαρωνικού ζητά από τους πολίτες να εκκενώσουν την περιοχή απέναντι από το Grand Resort Lagonissi, στο 40 χλμ της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, λόγω φωτιάς.

Gepostet von Δήμος Σαρωνικού am Freitag, 13. September 2019

 

Φωτιά Λαγονήσι Λ.ΔυστυχώςΚαλυβίων 42 Η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη και έχει προχωρήσει σε κατοικημένη περιοχή . Έχει φτάσει στα σπίτια .⭕️ Ο Δημος Σαρωνικου ζητά από τους πολίτες να εκκενώσουν την περιοχή απέναντι από το Grand Resort Lagonissi, στο 40 χλμ της παραλιακης λεωφορου Αθηνων-Σουνιου, λογω φωτιας.

Gepostet von Σαρωνικός Αναγέννηση am Freitag, 13. September 2019

 

Φωτιά Στο Λαγονήσι. Πηγαίνει προς την μεριά του ξενοδοχείου

Gepostet von Epaminondas Tzanetos am Freitag, 13. September 2019

 

Gepostet von Nikos Tsavaris am Freitag, 13. September 2019

 

https://www.facebook.com/ntsavaris/videos/10206625858642034/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.