«Ταύρεια 2019» – Δωρεάν συναυλίες με Χρήστο Δάντη και Νικόλ Σαραβάκου
Το πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Ταύρεια 2019» θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο, στις 13 και στις 15 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20.30 το βράδυ.

Δύο συναυλίες με πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ των Ταυρείων ξεκινά με τον πολυαγαπημένο Χρήστο Δάντη που θα ερμηνεύσει παλιές, κλασικές αλλά και νέες επιτυχίες του, ενώ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το μικρόφωνο παίρνει η Νικόλ Σαραβάκου, η οποία θα παρουσιάσει δικές της επιλογές από την προσωπική της δισκογραφία και από την δισκογραφία των αγαπημένων της ερμηνευτών και δημιουργών. Την υγειονομική κάλυψη των φετινών Ταυρείων θα παρέχει η RSF HELLAS”.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Τα Ταύρεια αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας, κάτι που οφείλεται στα αγαπημένα σε όλους μας πρόσωπα της ελληνικής μουσικής που έρχονται στην πόλη μας για συναυλίες. Έτσι και φέτος, μαζί μας θα έχουμε δύο πολύ γνωστούς καλλιτέχνες και πιστεύουμε ότι οι μουσικές επιλογές θα ικανοποιήσουν όλες τις ηλικίες των πολιτών μας, οι οποίοι θα απολαύσουν τους γνωστούς καλλιτέχνες στα νέα τους τραγούδια αλλά και σε μουσικές διαδρομές του παρελθόντος, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο. Τα πολιτιστικά μας δρώμενα θα συνεχιστούν με τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη και το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.