Δωρεάν συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου στο Μοσχάτο




«Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» στην πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου (Δημαρχείου) στο Μοσχάτο

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου
Είσοδος ελεύθερη
Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου διοργανώνει τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη στο Μοσχάτο, μια μεγάλη συναυλία με την Ρίτα Αντωνοπούλου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20:30, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δημαρχείου) στο Μοσχάτο, με ελεύθερη είσοδο.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και από τις συνεργασίες της με τα γνωστότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Θηβαίος.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης, μαζί με τα Ταύρεια, συνθέτουν μια σειρά συναυλιών με γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής, τις οποίες θα απολαύσουν οι πολίτες με ελεύθερη είσοδο. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται με τις παραστάσεις του 12ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που θα γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο, από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου 2019».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.