Συγκίνηση για 70χρονο άστεγο στο Παλαιό Φάληρο – Το ενδιαφέρον του Γιάννη Φωστηρόπουλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλου, μόλις πληροφορήθηκε ότι απέναντι από τον “Σκλαβενίτη” κοιμάται σε ένα παγκάκι ένας 70χρονος άστεγος. Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας Δήμα που τον ευαισθητοποίησε:

Παρακαλώ την προσοχή σας!!! Πριν λίγη ώρα συνάντησα έναν κύριο να κοιμάται σε ένα παγκάκι απέναντι από τον Σκλαβενίτη που βρίσκεται κοντά στα σχολεία στο Π. Φάληρο. Τον πλησίασα και του άφησα όσα χρήματα μπορούσα (άνεργη κι εγώ), μια μπανάνα και κάτι μπισκότα που είχα μαζί μου και μόνο τούμπες δεν έκανε από τη χαρά του. Τον ρώτησα λίγα πράγματα για εκείνον… Τον λένε Νίκο, είναι 70 χρονών, κατάγεται από την Μακεδονία, τρώει στα συσσίτια των εκκλησιών ή στον Σκλαβενίτη (όταν το προσωπικό μπορεί να του δώσει φαγητό) και είναι άστεγος… συνήθως κοιμάται κάτω απ’ το κιόσκι της Αγ. Παρασκευής στη Ν. Σμύρνη. Χρειάζεται κουβέρτες, μπουφάν φαγητό κλπ. Όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να αφήσει στον Σκλαβενίτη λίγα πράγματα και να πει ότι είναι για τον κ. Νίκο και θα του τα δώσουν! Ακόμα πιο βοηθητικό θα ήταν να βρεθεί ένας χώρος για να μείνει ο άνθρωπος έστω προσωρινά. Έχει προβλήματα υγείας και δυσκολεύεται να δουλέψει, χρειάζεται τη βοήθειά μας!!!Παρακαλώ τον δήμαρχό μας Γιάννη Φωστηρόπουλο Yiannis Fostiropoulos να κάνει ό, τι μπορεί!

Χθες το βράδυ ο Γιάννης Φωστηρόπουλος που κατάγεται από τη Μακεδονία, πήγε στο συγκεκριμένο σημείο για να βρει τον συμπατριώτη του, τον κύριο Νίκο. Τη φωτογραφία τράβηξε ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Δείτε τι αναφέρει:

Βγαζοντας τν σκυλο βολτα πριν λιγο πετυχα στν πλατεια τον δημαρχο. πιθανολογω τσεκαρει αυτο που λες αφου ειναι γνωστη η ευαισθησια του σε τετοια θεματα
Όπως μαθαίνουμε ο δήμαρχος, έχει δώσει εντολή στις κοινωνικές υπηρεσίες να προσφέρουν άμεσα βοήθεια στν 70χρονο άστεγο.
Πολλοί κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου, οι οποίοι είδαν την ανάρτηση της Χριστίνας, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Συγκίνηση για 70χρονο άστεγο στο Παλαιό Φάληρο – Το ενδιαφέρον του Γιάννη Φωστηρόπουλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.