Περίεργο περιστατικό στο ποδηλατοδρόμιο στον Άλιμο ερευνά η αστυνομία




Ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη στο ποδηλατοδρόμιο στον Άλιμο, διερευνά το αστυνομικό τμήμα Αλίμου. Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, ένας καλοβαλμένος νεαρός, ο οποίος δεν συνόδευε κάποιο παιδάκι, καθόταν σε παγκάκι και τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό του δυο κοριτσάκια. Η μητέρα τους κάλεσε την αστυνομία και τον οδήγησαν στο τμήμα αφού του κατάσχεσαν το κινητό. Δείτε την ανάρτηση του Συλλόγου Τέταρτου Δημοτικού Αλίμου:

 

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,
Σας μεταφέρουμε περιστατικό, όπως μας αναφέρθηκε από γονείς του σχολείου μας.

Περιστατικό στο ποδηλατοδρόμιο στον Άλιμο (μπροστα από τα σχολεία Δελασάλ), Κυριακή 8.9.2019
Γονείς Προσοχή,

Για όσους γνωρίζουν τον χώρο, πρόκειται για ένα ήσυχο μέρος, χώρος της γειτονιάς, που αν πας 2-3 φορές και μετά γνωρίζει ο ένας τον άλλον, με μία μόνο κεντρική είσοδο.
Ήμασταν μεγάλη παρέα εκεί σήμερα, και κάποια στιγμή η κόρη μου με την φίλη της (4.5 ετών) ξαπλωμένες σε ένα παγκάκι παίζανε τις αδερφούλες. Τις βλέπαμε, ήμασταν σε μία απόσταση 15 μέτρων. Απέναντι σε άλλο παγκάκι ένας καλοβαλμένος νεαρός κύριος χάζευε με το κινητό του. Πόσο περίεργο μπορεί να ακούγεται αυτό ε? Ένας μπαμπάς που την ώρα που το παιδί του κάνει ποδήλατο, αυτός βρίσκει 5 λεπτά να τσεκάρει το κινητό του. Μόνο που αυτός ο κύριος δεν είχε παιδί εκεί, ούτε ήταν με κάποια άλλη παρέα, όπως αποδείκτηκε εκ των υστέρων.
Βλέπω να τείνει το κινητό του προς τα κορίτσια. Πλησιάζω, και τον ρωτάει τι κάνει, και αν τα τράβηξε φωτογραφία. Μου απαντά, ναι, αλλά θα την σβήσει, ότι είναι και αυτός μπαμπάς, έχει ένα κοριτσάκι, αλλά χωρισμένος, ότι είναι σοβαρός άνθρωπος, στρατιωτικός….. , και κάτι άλλο που πάνω στην ταραχή μου, δεν θυμάμαι. Εντάξει εκνευρισμένη του λέω «τι πράγματα είναι αυτά, είναι παράνομο αυτό που έκανε, κλπ». Μπροστά μου, δείχνει τις φωτογραφίες των κοριτσιών (δύο είχε βγάλει παρακαλώ), και κάνει delete. Συνεχίζοντας εγώ το βιολί μου, και «πού είμαι σίγουρη ότι τις διέγραψες, ή ότι δεν τις έχεις στείλει κάπου» του λέω θα καλέσω αστυνομία. Ατάραχος. Για να μην πολυλογώ άλλο, καλέσαμε αστυνομία, τον μάζεψε, του κατέσχεσε το κινητό και σίγουρα πήγε για εξακρίβωση στοιχείων. Μέχρι εκεί γνωρίζουμε. Στη συνέχεια, μάθαμε ότι τις τελευταίες ημέρες σύχναζε στον ίδιο χώρο, αρκετές ώρες, με ένα κινητό στο χέρι, όπως μας είπαν και τα παιδιά από κοντινή καφετέρια που τον έβλεπαν εκεί και αργά το βράδυ, και προφανώς τους είχε κάνει εντύπωση. Οπότε έχετε το νου σας.
Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι χώροι να πάει κάποιος να χαλαρώσει, σίγουρα όχι οι παιδικές χαρές, τα ποδηλατοδρόμια, οι κούνιες και γενικά οι χώροι αποκλειστικά προοριζόμενοι σε παιδιά. Αυτό από μόνο του βρωμάει….
Κοινοποιείστε ελεύθερα για να έχουμε όλοι το νου μας.

Σύλλογος Τέταρτου Δημοτικού Αλίμου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.