Μεγάλες αλλαγές στα ΑΒ Βασιλόπουλος
Τις νέες ιδέες σε προϊόντα και κατηγορίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του σύγχρονου καταναλωτή και σύντομα θα φιλοξενηθούν μέσα από ειδικά διαμορφωμένους χώρους στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσίασε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Σταύρου, στο πλαίσιο μίας επετειακής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον «Ελληνικό Κόσμο» για τους προμηθευτές και τους συνεργάτες, με αφορμή τον εορτασμό των 80 χρόνων της αλυσίδας.

«Για εμάς ο άνθρωπος είναι πάντα στο κέντρο. Μέσα από τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, τους προμηθευτές μας, αντλούμε ενέργεια, ζωή και δύναμη για να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά. Γιατί, για εμάς, κάθε πελάτης είναι μοναδικός! Κι όπως ο πελάτης αλλάζει, έτσι αλλάζουμε κι εμείς μαζί του, όλα αυτά τα χρόνια» υπογράμμισε ο κ. Σταύρου.

Μία από τις βασικές διαφοροποιήσεις είναι η δημιουργία ενός χώρου με υγιεινές επιλογές από βιολογικά προϊόντα, προϊόντα ειδικής διατροφής όπως επιλογές για vegans, προϊόντα χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά, με υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη, προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και φυτικά καλλυντικά. Οι συγκεκριμένες γωνιές θα ονομάζονται Αρμονία και θα παρέχεται στους πελάτες μεταξύ των άλλων στο Juice bar η δυνατότητα παρασκευής smoothies με φρούτα της επιλογής τους.

Παράλληλα μεγαλώνει η ποικιλία τυριών με την La Fromagerie όπου θα φιλοξενεί τυροκομικά προϊόντα από όλο τον κόσμο. Ένας ειδικός σύμβουλος θα ενημερώνει για τις ιδιαιτερότητες και τα γευστικά χαρακτηριστικά κάθε τυριού και θα προτείνει στους καταναλωτές πιθανούς συνδυασμούς συνοδευτικών όπως κρασιά και αλλαντικά.

Ιδιαίτερα βαρύτητα θα δoθεί και στο χώρο του έτοιμου ή ημιέτοιμου φαγητού όπου ξεχωρίζει η σειρά του Άκη Πετρετζίκη ΑΒ You’ll love. Τα έτοιμα γεύματα και τα σνακ έρχονται σε χώρο κοντά στις εισόδους των σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος και όπου υπάρχει η δυνατότητα θα δημιουργηθεί ξεχωριστή είσοδος για όσους θέλουν να δοκιμάσουν επι τόπου ή να πάρουν take away αποκλειστικά προϊόντα από την συγκεκριμένη κατηγορία (grab and go).Επίσης, ανακοινώθηκε η εξέλιξη του προγράμματος πιστότητας AB Plus με στοχευμένες προσφορές και περιεχόμενο, ώστε να αναπτύσσει προσωπική και ποιοτική επαφή με κάθε πελάτη ξεχωριστά και να μπορεί να προσφέρει σε κάθε έναν αυτά που χρειάζεται, όπου και αν βρίσκεται. Στο ίδιο πνεύμα και με σύμμαχο την τεχνολογία, θα φέρει νέες τεχνολογικές εφαρμογές στα καταστήματα ΑΒ για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση.

Ο κ. Σταύρου αναφέρθηκε στη δέσμευση της ΑΒ Βασιλόπουλος να περιορίσει τη σπατάλη τροφίμων κατά 50% μέχρι το 2025, αυξάνοντας τις δωρεές τροφίμων σε φορείς και συνανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, διερευνώντας και αξιολογώντας τη σπατάλη τροφίμων στη δική της εφοδιαστική αλυσίδα σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το WWF και ιδρύοντας την 1η Εθνική Συμμαχία για την Σπατάλη Τροφίμων σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Ακόμη, η εταιρεία δεσμεύεται να μειώσει το πλαστικό κατά 50% μέχρι το 2025, καταργώντας τα πλαστικά μιας χρήσης που πωλούνται στα καταστήματα του δικτύου της μέσα στο 2020, μειώνοντας το βάρος του πλαστικού σε πολλές συσκευασίες και αντικαθιστώντας το 100% των υπόλοιπων πλαστικών συσκευασιών με συσκευασίες από ανακυκλώσιμο, ανακυκλωμένο ή κομποστοποιήσιμο υλικό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.