ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – Έναρξη προπονήσεων των Ακαδημιών Στίβου




Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ανακοινώνει την Έναρξη προπονήσεων των Ακαδημιών Στίβου, για την περίοδο 2019-2020, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, την ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών (Καθηγητών Φυσικής Αγωγής) , που έχουν συνδιάσει την παρουσία τους εδω και 30 χρόνια με τον Κλασσικό Αθλητισμό ως προπονητές και πρωταθλητές , με Πανελλήνιες αλλα και Διεθνείς διακρίσεις και ρεκόρ , στοχεύουμε στην πολύπλευρη ανάπτυξη των μικρών αθλητών τόσο σε αθλητικές δεξιότητες όσο και σε ψυχοκινητικές ικανότητες.
Με την χρήση των προγραμμάτων Kids Athletics ,που εχει δημιουργήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (IAAF) , καταφέρνουμε να καταστήσουμε δημοφιλή τα αγωνίσματα του Στίβου , μέσα απο ένα πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων ομαδικού χαρακτήρα σε μορφή παιχνιδιού. Μέσα απο το προγραμμα αυτό , μαθαίνουμε τα μικρά παιδιά να αγωνίζονται , να σκέφτονται , να συνεργάζονται και να διαχειρίζονται τη νίκη και την ήττα σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.
Ταυτόχρονα λειτουργούμε και τα Αγωνιστικά Τμήματά μας , με εξειδίκευση σε κάθε πεδίο αγωνισμάτων του Στίβου. Με την τεράστια εμπειρία των Προπονητών μας να διακρίνουν και να αναλύουν το ταλέντο ,καθοδηγούμε τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές μας στο αγωνισμα που τους ταιριάζει και συμμετέχουμε σε όλους τους επίσημους μεγάλους αγώνες της Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού (ΣΕΓΑΣ).

Την φετινή περίοδο ο σύλλογός μας θα λειτουργήσει ως εξής:
• 3 ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
– Κ 8 , για παιδιά Νηπίου & Α’ δημοτικου (γεννημένα 2014 & 2013)
– Κ 10 , για παιδια Β’ και Γ’ Δημοτικού (γεννημένα το 2012 & 2011)
– Κ 12 , για παιδιά Δ’ και Ε’ Δημοτικού (γεννημένα το 2009 & 2010)

4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (για παιδιά Ε’ δημοτικού-2008 και μεγαλύτερα)
– ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ / ΕΜΠΟΔΙΑ
– ΑΝΤΟΧΗ
– ΑΛΜΑΤΑ
– ΡΙΨΕΙΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΧΟΛΩΝ
– ΤΕΦΑΑ (Γυμναστικη Ακαδημία)
– Στρατιωτικές Σχολές
– Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – FITNESS
– Για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την Φυσική τους Κατάσταση.

Με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών (Καθηγητών Φυσικής Αγωγής) , που έχουν συνδιάσει την παρουσία τους εδω και 30 χρόνια με τον Κλασσικό Αθλητισμό ως προπονητές και πρωταθλητές , με Πανελλήνιες αλλα και Διεθνείς διακρίσεις και ρεκόρ , στοχεύουμε στην πολύπλευρη ανάπτυξη των μικρών αθλητών τόσο σε αθλητικές δεξιότητες όσο και σε ψυχοκινητικές ικανότητες.
Με την χρήση των προγραμμάτων Kids Athletics ,που εχει δημιουργήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (IAAF), καταφέρνουμε να καταστήσουμε δημοφιλή τα αγωνίσματα του Στίβου, μέσα απο ένα πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων ομαδικού χαρακτήρα σε μορφή παιχνιδιού. Μέσα απο το προγραμμα αυτό, μαθαίνουμε τα μικρά παιδιά να αγωνίζονται, να σκέφτονται, να συνεργάζονται και να διαχειρίζονται τη νίκη και την ήττα σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.
Ταυτόχρονα λειτουργούμε και τα Αγωνιστικά Τμήματά μας, με εξειδίκευση σε κάθε πεδίο αγωνισμάτων του Στίβου. Με την τεράστια εμπειρία των Προπονητών μας να διακρίνουν και να αναλύουν το ταλέντο, καθοδηγούμε τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές μας στο αγωνισμα που τους ταιριάζει και συμμετέχουμε σε όλους τους επίσημους μεγάλους αγώνες της Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού (ΣΕΓΑΣ).
Ήδη μέσα σε 2 χρόνια πλήρους λειτουργίας του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, καταφέρνουμε να βγάζουμε τους πρώτους Πρωταθλητές μας, να καμαρώνουμε τις επιτυχίες τους σε όλη την Ελλάδα, να διοργανώνουμε εσωτερικούς αλλά και διασυλλογικούς αγώνες, να ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και να υλοποιούμε με αλματώδη άνοδο τους στόχους μας.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ απο την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου να γνωρίσετε τον υπέροχο κόσμο του Στίβου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Αγ.Δημητρίου (Λεωφ.Αγ.Δημητρίου & Θεομήτωρος).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6970 88 62 33 (κ.Πίτσας Γιάννης)
ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Καθημερινά 17:00 – 20:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.