Δεν βρέθηκε κανείς να παραλάβει τη σορό του Δημήτρη Λυμπερόπουλου – Την Πέμπτη 22 Αυγούστου η κηδεία
Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε την Τρίτη το απόγευμα (20/8) όταν φίλοι και παλιοί συνεργάτες του δημοσιογράφου και βιογράφου του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λιμπερόπουλου, συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου στις 16:30, όπου και επρόκειτο να τελεστεί η κηδεία του κοσμικογράφου η οποία όμως πήρε… αναβολή.

«Η κηδεία αναβάλλεται. Δεν γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί, μιας και πρέπει να υπογράψει κάποιος συγγενής, για να πάρουν τη σορό από το νοσοκομείο και από εκεί να τη μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροτομή», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ο φύλακας του κοιμητηρίου, ο οποίος ενημερώθηκε για την αναβολή της κηδείας μόλις λίγη ώρα πριν από το καθορισμένο ραντεβού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Αστυνομία βρήκε κάποια ξαδέρφια του δημοσιογράφου και έναν ανιψιό του στην Αμερική, και τους ειδοποίησε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να τελεστεί η κηδεία.

Τελικά, ο βιογράφος του Ωνάση θα κηδευθεί, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΣΗΕΑ, την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019, στις 17:00 το απόγευμα, στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.