Ρένα Βασιλάκη: Ήρθε η ώρα για μια αυτοδύναμη Ελλάδα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Τους κεντρικούς άξονες της επόμενης ημέρας που θα φέρει η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας περιέγραψε η υποψήφια της ΝΔ στο Νότιο Τομέα, Ρένα Βασιλάκη, στην κεντρική προεκλογική της ομιλία σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων της παραλιακής, παρουσία πλήθους κόσμου.

Τον παλμό τον έδωσαν από νωρίς οι φίλοι και συνοδοιπόροι της υποψήφιας στην πολύχρονη διαδρομή προσφοράς της στα κοινά. Στελέχη της ΝΔ, εκπρόσωποι φορέων, εθελοντές και μέλη του συλλόγου κοινωνικής προσφοράς σε παιδιά και άτομα τρίτης ηλικίας «Αθηναϊδες», πρόεδρος του οποίου είναι η κυρία Βασιλάκη, καθώς και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και γνωστός για την προσφορά του στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Μάνδρα και τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, κ. Μαρινάκης.

Στην ομιλία της, η κυρία Βασιλάκη μίλησε για την επιτακτική ανάγκη «η Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά», σημειώνοντας πως στον αγώνα αυτόν που ξεκινά στις 8 Ιουλίου, ο κάθε ένας θα κληθεί να συμβάλει βάσει της εμπειρίας και των δυνατοτήτων του.

«Συντάσσομαι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αλλάξουμε πολλά πράγματα στον τόπο, που τα τελευταία χρόνια έχουν επηρεάσει αρνητικά την καθημερινότητα μας.                                   Έφτασε η στιγμή να ξαναδώσουμε ελπίδα στους νέους, να αποκαταστήσουμε τη χαμένη τιμή των συνταξιούχων, και να αναδημιουργήσουμε τη μεσαία τάξη,  η οποία αποτέλεσε το μεγαλύτερο θύμα των καταστροφικών πολιτικών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.»

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη στήριξης των πιο αδύνατων συμπολιτών μας που πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης. «Μέσα από στοχευμένες κοινωνικές δράσεις που θα αποβλέπουν στην ανακούφιση των αναξιοπαθούντων.  Το συγκεκριμένο κοινωνικό πεδίο έχει σηματοδοτήσει και τη δική μου προσωπική πορεία, αφού μέσα από το θεσμό των Αθηναϊδων, έχουμε καταφέρει σπουδαία πράγματα τα τελευταία χρόνια.  Η πολύπλευρη κοινωνική δράση που έχουμε αναπτύξει, με έχει προετοιμάσει να προσφέρω με το δικό μου τρόπο σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Αυτή τη φορά σε ένα μεγαλύτερο εύρος. Σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα που το χρειάζεται. «

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.