Nέες, σύγχρονες και ασφαλείς εξέδρες στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Μοσχάτο




Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εγκαινίασαν τις νέες, σύγχρονες και ασφαλείς εξέδρες στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Μοσχάτο, την Κυριακή (12/5).

Το παρών στην εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Χρήστος Καπάταης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Η χρηματοδότηση της αντικατάστασης των εξεδρών προήλθε από το Υπουργείο Αθλητισμού και ίδιους πόρους του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου έχει αντικαταστήσει τις εξέδρες και τους χλοοτάπητες και στα τρία γήπεδα της πόλης (Σ. Γιαλαμπίδης, Χ. Παυλίδης, Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου).

Στην εκδήλωση των εγκαινίων, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου και της Αναγέννησης Μοσχάτου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Άλλη μια δέσμευσή μας έγινε πράξη, με την αντικατάσταση των εξεδρών στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Αντικαταστήσαμε τους χλοοτάπητες και τις εξέδρες σε όλα τα γήπεδα του Δήμου μας, παραδίδοντας στην αθλητική κοινότητα και στα παιδιά της πόλης εγκαταστάσεις σύγχρονες και ασφαλείς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για την εξαιρετική συνεργασία για την ολοκλήρωση αυτού του έργου, όπως επίσης τις διοικήσεις και τις Ακαδημίες της ΑΕ Μοσχάτου και της Αναγέννησης Μοσχάτου που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας. Συνεχίζουμε την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων του Δήμου μας με δημοτικούς πόρους και με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.