Γλυφάδα: Xειροπέδες σε διαρρήκτες που “έγδυναν” ΙΧ, στα νότια προάστια (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, σπείρα τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά, κλοπές εξαρτημάτων από οχήματα στα νότια προάστια.

Aστυνομικοί του Α.Τ. Γλυφάδας, προσήγαγαν από τη Γλυφάδα, στο Τ.Α. Γλυφάδας, δύο ;Ellhnew ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών πέταξαν στο έδαφος μεταλλικό εξολκέα, ζευγάρι γάντια και κινητό τηλέφωνο ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου, ομφαλός κλειδαριάς αυτοκινήτου με εμφανή ίχνη διάρρηξης και ζευγάρι γάντια.

Πλησίον του σημείου εντοπίσθηκε το αυτοκίνητο του 24χρονου, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, τρεις (3) φίσες πρόσφορες για παραβίαση συστημάτων immobilizer και σπρέι πιπεριού.

Όπως εξακριβώθηκε, από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οι ανωτέρω μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει από διμήνου και πλέον συμμορία που αφαιρούσε συστηματικά εξαρτήματα από σταθμευμένα αυτοκίνητα, συγκεκριμένης μάρκας, στα νότια προάστια, τα οποία στη συνέχεια διέθεταν σε τρίτους.

Όπως διαπιστώθηκε, διέθεταν κατάλληλη τεχνογνωσία και ειδικά εργαλεία για την παραβίαση των αυτοκινήτων και την απενεργοποίηση συστημάτων immobilizer .

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος εξαρτημάτων αυτοκινήτων, περίστροφο, (28) φυσίγγια και (11) κινητά τηλέφωνα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί είκοσι οκτώ (28) περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων:

ένδεκα (11) στη Γλυφάδα
επτά (7) στον Άλιμο
έξι (6) στη Βουλιαγμένη
τέσσερις (4) στη Βούλα

Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους της νυχτερινής εποχούμενης περιπολίας (16/17.5.19) του ΑΤ ΓΛΥΦΑΔΑΣ .
Με υπερπροσπάθεια και φιλότιμο κατόρθωσαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν διαρρήκτες επ αυτοφώρω..οι οποίοι είχαν «ρημάξει» την περιοχή της Γλυφάδας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
Παρά την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και μέσων καθως και έμψυχου δυναμικού ,οι συνάδελφοί μας με πίστη στο καθήκον, προσφέρουν καθημερινά στον Πολίτη και στην κοινωνία.
Αξίζουν τον σεβασμό…πολλα συγχαρητήρια
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.