Επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας




(Ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας)

Αγαπητοί Γλυφαδιώτες χθες τα ξημερώματα η τοπική μας οργάνωση δέχθηκε άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων οι οποίοι έσπασαν τα τζάμια του γραφείου μας και έγραψαν συνθήματα υπέρ της αποφυλάκισης του 11 φορές καταδικασμένου σε ισόβια Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύσσωμο το ΔΣ της ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας απαντά στους άναδρους μπαχαλάκηδες ότι τέτοιες ενέργειες δεν μας πτοούν αλλά αντίθετα μας χαλυβδώνουν και μας δίνουν μεγαλύτερη δύναμη για την μάχη των προσεχών εκλογών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Τα γραφεία της τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Γλυφάδα δέχθηκαν δυο διαδοχικες επιθέσεις μέσα σε μόλις ενα εικοσιτετράωρο. Αποτελεσμα αυτων των επιθέσεων, να γραφτούν συνθήματα για τον 11 φορές καταδικασμένο σε ισόβια Κουφοντίνα αλλά και να σπάσουν τις τζαμαρίες . Η ανικανότητα της κυβέρνησης να διασφαλίσει ένα τόσο θεμελιώδες δικαίωμα των πολιτών όπως η ασφάλεια, πλέον είναι πιο ξεκάθαρη απο ποτέ. Σαν νεολαία καταδικάζουμε αυτονόητα αυτού του είδους τις επιθέσεις και καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Γλυφάδας μας να μην πτοηθούν, να μην φοβηθούν από αυτήν την επίθεση αλλά αντιθέτως να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη πυγμή την προσπάθεια για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που τόσο πολύ έχει ανάγκη η πατρίδα μας!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.