350 νέοι υπολογιστές στα σχολεία της Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Παραδίδονται στα σχολεία της Γλυφάδας  και στους μαθητές 350 ολοκαίνουργιοι, τελευταίας γενιάς υπολογιστές – με βάση τα αιτήματα και τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, για να αντικατασταθούν οι παλιοί υπολογιστές (πολλοί άνω της 20ετίας!) και να προστεθούν νέοι εκεί που δεν υπάρχουν.

“Όλα αυτά τα χρόνια δεν σταματήσαμε ούτε λεπτό να αγωνιζόμαστε για τα σχολεία μας με όλους τους τρόπους” δηλώνει χαρούμενος ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου/

“Ο Δήμος μας μετά από διεθνή διαγωνισμό και παράλληλα με την κάλυψη των δικών του αναγκών, κατόρθωσε μετά από πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσει ότι οι υπολογιστές αυτοί θα αποκτηθούν και θα τεθούν στη διάθεση των παιδιών και των εκπαιδευτικών τις επόμενες ημέρες. Θυμίζω ότι τα προηγούμενα χρόνια, μαζί με την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, έχουμε καλύψει και τις περισσότερες ανάγκες των σχολείων για διαδραστικούς πίνακες και προτζέκτορες και άλλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους του Δήμου μας και ιδίως τους Αντιδημάρχους Παιδείας, τον νυν Ορέστη Τσάγκλα και τις προκατόχους του Νατάσσα Αργυροπούλου και Άννυ Καυκά για τη συνολική προσπάθεια που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια για την αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού σε όλα τα σχολεία της Γλυφάδας – και φυσικά τους προέδρους των σχολικών επιτροπών Νίκο Παπάζογλου και Μάνο Ανδρουλάκη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να μπορείς να διασφαλίσεις για τα παιδιά τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη μάθηση και τη γνώση, από το να τους δίνεις τα εφόδια που χρειάζονται για να προχωρήσουν στη ζωή.

Συνεχίζουμε”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X