Η Γλυφάδα έχει το θέατρο που της αξίζει! (ΕΙΚΟΝΕΣ)
“Δεν είναι εικόνα από το Μέγαρο Μουσικής, ούτε από τη Λυρική Σκηνή: Είναι το ολοκαίνουριο και μεταμορφωμένο δημοτικό μας κινηματοθέατρο “Μελίνα Μερκούρη”

με τα λόγια αυτά περιγράφει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, το νέο στολίδι της πόλης που το καθιστούν συνολικά έναν από τους πλέον σύγχρονους πολυχώρους πολιτισμού.

Θεατρική σκηνή και κινηματογράφος – με νέο σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα, σύγχρονες προδιαγραφές και υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής που καλύπτουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις, με τελευταίας γενιάς οπτικοακουστικό εξοπλισμό, με εξώστη (για πρώτη φορά) και μεγαλύτερο φουαγιέ και πολλές ακόμα προβλέψεις.

“Πάντοτε μας πλήγωνε το γεγονός ότι η Γλυφάδα δεν είχε ένα θέατρο αντάξιο της ιστορίας της και των προσδοκιών μας και κάναμε τεράστια προσπάθεια για να το αλλάξουμε αυτό: 
Πλέον, μετά από σοβαρή μελέτη, διεθνή διαγωνισμό και πολύμηνες εργασίες, η Γλυφάδα μας έχει το θέατρο που της αξίζει” αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο Γιώργος Παπανικολάου

“Σε λίγες μέρες, το παραδίδουμε στην πόλη μας, στα παιδιά μας και στα σχολεία μας, στους συλλόγους μας, στο ωδείο, στη φιλαρμονική και στη χορωδία μας, στις θεατρικές, στις μουσικές αλλά και στις χορευτικές μας ομάδες, σε κάθε δημότη της Γλυφάδας.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους στα εγκαίνια και στον αγιασμό, το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 7:30 το απόγευμα.

Και μια σημείωση: Η Γλυφάδα έχει ανάγκη και από άλλους χώρους πολιτισμού. Πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα πάνω σε αυτό. Συνεχίζουμε”.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.