Δήμος Δάφνης – Υμηττού: “Το καρναβάλι των μικρών”




Οι απόκριες ήρθαν και η πόλη μας ντύνεται αποκριάτικα. Τα πάνω από είκοσι (20) καρναβαλικά πληρώματα τα οποία συμμετέχουν στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση οπλίζονται με κέφι, χαρά και ξεχύνονται στους δρόμους του Δήμου μας προσφέροντας στους κατοίκους στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δάφνης Υμηττού φιλοδοξεί να προσφέρει στιγμές γέλιου, αισιοδοξίας και κεφιού, βάζοντας χρώμα στην γκρίζα καθημερινότητά μας.

Ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, face painting, παραδοσιακοί και latin χοροί, μουσική παράσταση, γαϊτανάκι, βλάχικος γάμος και οι πολύχρωμες ομάδες καρναβαλιστών σας καλούν να ζήσετε μαζί τους μια μοναδική εμπειρία στην Δάφνη.

Ο Δήμος Δάφνης Υμηττού και ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής σας προσκαλούν στο «1ο Καρναβάλι των μικρών» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00πμ στην πλατεία Δημαρχείου Δάφνης.

Πρόθεση μας είναι να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές, όπου θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για όλους!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.