Χωρίς σαπούνι και χαρτί υγείας οι τουαλέτες στο 1ο Λύκειο Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Xωρίς σαπούνι και χαρτί υγείας είναι εδώ και μια βδομάδα οι μαθητές του 1ου Λυκείου Αλίμου. Σύμφωνα με καταγγελία μαθητών στο NOTIA.GR, η διευθύντρια του σχολείου πήρε την απόφαση αυτή, επειδή τα αγόρια του Λυκείου τα σπαταλούν άσκοπα.

Έτσι οι μαθητές αναγκάζονται να φέρνουν χαρτομάντιλα από το σπίτι. Η έλλειψη σαπουνιού, ειδικά με την έξαρση του Η1Ν1, είναι πρόβλημα, αφού τα παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα να πλύνουν τα χέρια τους. Πάντως οι τουαλέτες των κοριτσιών έχουν και σαπούνι και χαρτί.

Μάλιστα τα παιδιά μας έστειλαν και φωτογραφίες από τις τουαλέτες.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Χωρίς σαπούνι και χαρτί υγείας οι τουαλέτες στο 1ο Λύκειο Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 22/02/2019 at 1:05 μμ
    Permalink

    Δεν είναι φαινόμενο του συγκεκριμένου σχολείου, τουλάχιστον για τον Άλιμο.

    Και στο γυμνάσιο τα ίδια, και αφορμή για κατάληψη (να, τα σπαταλάμε, να μετά διαμαρτυρόμαστε για την έλλειψη με κατάληψη). Το γνωστό ελληνικό στυλάκι. Προσθέστε και τη νοοτροπία των περισσότερων ευκατάστατων γόνων της περιοχής και συνθέστε την εικόνα. Ας πουν στο κάθε κακομαθημένο να πληρώσει από το παχυλό του χαρτζιλίκι το χαρτί υγείας μόνο (αυτό που το πετάνε μέσα στη λεκάνη) για να δούμε αν θα το ξαναπετάξει.

    Απαντήστε
  • 22/02/2019 at 3:14 μμ
    Permalink

    Οι ρουφιανοι ομως δεν σας ειπαν οτι ο Δημος Ξεβουλωσε τις λεκανες γιατι τρια-τρια πεταξαν τα ρολλα μεσα…Και το σαπουνι γιατι δεν ειχε στα αγορια και ειχε στα κοριτσια? Τοσο ευαισθησια για την Γριππη αλλα δεν νοιαζονται !!! Αυτο ειναι ενημερωση?

    Απαντήστε
  • 22/02/2019 at 5:05 μμ
    Permalink

    Κανονικα η Διευθυντρια θα επρεπε να τους δινει κομφετι η σερπαντινες μερες που ειναι

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.