Παλαιό Φάληρο: Προβάδισμα Φωστηρόπουλου – Κλειδί ο Μερκουράκης;




Μεγάλο προβάδισμα του Γιάννη Φωστηρόπουλου απέναντι στους “αντιπάλους” του που ανήκουν στον ίδιο συνδυασμό, τη “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ” του Διονύση Χατζηδάκη, καταγράφουν μετρήσεις που έχουν στα χέρια τους στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί για τη δυναμική που έχει στον δήμο Παλαιού Φαλήρου, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν ανησυχεί, αφού γνωρίζει ότι αν οι τρεις “ομόσταβλοι” υποψήφιοι δήμαρχοι (Φωστηρόπουλος, Κατσέλης και Ανδρικοπούλου, τέσσερις αν ο Δούμας δηλώσει και αυτός υποψηφιότητα), πάρουν το ποσοστό που είχε πάρει ο Χατζηδάκης το 2014 (65,89%) και δεν εξασφαλίσει κάποιος από αυτούς αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή, θα συνεργαστούν αναγκαστικά και έτσι ο δήμος θα βαφτεί γαλάζιος.

Σε περίπτωση που εξασφαλίσουν τα ποσοστά του Χατζηδάκη και δεν τα βρουν, κλειδί στις εξελίξεις θα είναι ο Κώστας Μερκουράκης της “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ”.

Κάποιοι βέβαια αισιόδοξοι που υποστηρίζουν τον Γιάννη Φωστηρόπουλο και γνωρίζουν σε βάθος τους κομματικούς  μηχανισμούς και τη διείσδυσή τους στο εκλογικό σώμα, θεωρούν ότι δεν είναι διόλου απίθανο να βγει από την πρώτη Κυριακή, αφού όπως λένε “όποια πέτρα και αν σηκώσεις στο Παλαιό Φάληρο από κάτω γράφει Φωστηρόπουλος”.

Εκλογές 2014 –  Συνδυασμός Ψήφοι Ποσοστό

ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δ. Χατζηδάκης) 5. ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δ. Χατζηδάκης) 18809 65,84

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 6. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 3821 13,38

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ” 1. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ” 1848 06,47
4 ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 4. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 1394 04,88

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ – Δημήτρης Πιτούλης 3. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ – Δημήτρης Πιτούλης 1391 04,87

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 1305 04,57

 

Πρώτοι 10 Υποψήφιοι του Διονύση Χατζηδάκη

2403 ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ) του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

2357 ΔΟΥΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

1724 ΧΡΥΣΟΒΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

1600 ΜΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

1367 ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

1296 ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΥ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

1279 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του ΑΓΓΕΛΟΥ

1274 ΚΟΡΟΜΗΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

1040 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ

882 ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΝΕΛΛΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Με όπλα τη σιγουριά από την αναγνώριση του έργου του, την αγάπη και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών του και την συμβολή έμπειρων αλλά και νέων συνεργατών, χωρίς βιασύνη ο αντιδήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος θα ανακοινώσει στις 6 Φεβρουαρίου, επίσημα την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές για τη διεκδίκηση της δημαρχίας.

Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος, σεβόμενος τον δήμαρχο και μέντορά του Διονύση Χατζηδάκη και τα προβλήματα υγείας  που αντιμετώπιζε, προτίμησε να ανακοινώσει την κάθοδό του στις εκλογές, όταν εκείνος θα αναλάμβανε και πάλι, τυπικά, τα ηνία του δήμου και όχι όταν ήταν ακόμη στο νοσοκομείο.

Τουλάχιστον πέντε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, θα είναι ηλικίας μέχρι 23 ετών, ενώ όλα τα στελέχη του θα ανακοινωθούν σταδιακά.

Μαζί του θα κατέβουν «βαριά» ονόματα του δήμου, που ξέρουν από διοίκηση αφού έχουν θητεύσει δίπλα στον Χατζηδάκη, ο οποίος τους έχει μάθει όλα τα μυστικά της πετυχημένης του συνταγής που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο πρωτοπόρους δημάρχους της χώρας!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.