Γλυφάδα: ΕΛ.ΑΣ το μεγαλείο σου!
ΕΛ.ΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Δεν συνηθίζω να ανεβάζω τέτοια post, αλλά το συγκεκριμένο δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι. Ώρα 16:30 στο κέντρο της Γλυφάδας, κάνοντας μια βόλτα περνάω μπροστά από ένα πλήθος κόσμου και αντικρίζω αυτή την εικόνα… Νομίζω δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.

Έχω δει αρκετές φορές ασυνείδητους οδηγούς​​ να σταθμεύουν μπροστά σε ράμπα για ΑμεΑ, αλλά ποτέ μου δεν είχα έρθει αντιμέτωπος με έναν συνάνθρωπό μας που δεν μπορούσε να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Απλά τραγικό!

Αυτό που μου έκανε πραγματικά εντύπωση είναι η αλληλεγγύη του κόσμου απέναντι στον πατέρα που από την πρώτη στιγμή κάλεσε το 100 και ζήτησε να έρθει περιπολικό για να επιβληθεί το κατάλληλο πρόστιμο στον παραβάτη οδηγό. 10 λεπτά αργότερα, εμφανίζεται ο οδηγός του οχήματος ” σοκαρισμένος ” για την πράξη του.

Ένα νέο παιδί, κοντά στα 30…που με απόλυτη ντροπή στο πρόσωπό του, καταλαβαίνοντας την πράξη του, ζητούσε κάθε 10 δευτερόλεπτα συγγνώμη. Ο πατέρας του παιδιού με ήρεμο τρόπο του εξήγησε πως έχει ήδη καλέσει την Αστυνομία και δεν θα φύγει από το σημείο μέχρι να έρθουν. Εκείνος δεν αντιστάθηκε, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του, παρέμεινε στο σημείο.

Και εδώ ξεκινάει η όλη ” ταλαιπωρία ”. 1 ώρα μετά, και απανωτές κλήσεις στην Αστυνομία, το περιπολικό άφαντο!! (Υ.Γ το Α.Τ Γλυφάδας βρίσκεται 500μ από το σημείο, και η Τροχαία Ελληνικού στα 2 χιλιόμετρα). Και όπως φυσικά όλοι καταλαβαίνετε, το περιπολικό δεν ήρθε ποτέ. Μιάμιση ώρα αργότερα, το συμβάν έληξε και ο οδηγός για καλή του τύχη, δεν έχασε ούτε τις πινακίδες του, ούτε το δίπλωμα του.

Το πλήθος ” έσπασε ” και αγανακτισμένοι όλοι συνέχισαν με την καθημερινότητά τους. Λογικά το περιπολικό ακόμα στο δρόμο είναι και θα έρχεται μέσω Λαμίας…….. Άντε και του χρόνου!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1096462903868368&set=a.210376889143645&type=3&theater

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: ΕΛ.ΑΣ το μεγαλείο σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.