Eπίδειξη μόδας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στην Εστία Νέας Σμύρνης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




«Μια πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση είχαν την τύχη να απολαύσουν οι εκατοντάδες Φίλοι και τα Μέλη της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018.
Ο λόγος για το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό GALA και Επίδειξη Μόδας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που αποτελεί θεσμό τα τελευταία χρόνια για την ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης και το οποίο οργάνωσε η Αντιπρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ κα Ελισάβετ Πιτσαδιώτη με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή κ. Αλέξανδρο Καρατζά.

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης φόρεσε τα γιορτινά της και άναψε όλα τα φώτα για να υποδεχθεί τα Μέλη και τους Φίλους της στην υπέροχη αυτή εκδήλωση.

Η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων «Πάνος Χαλδέζος» διαμορφωμένη σε διάταξη «πασαρέλας», στολισμένη με ένα επιβλητικό πορφυρό χαλί και φωτισμένη κατάλληλα, υποδέχθηκε τον κόσμο που κατέκλυσε από νωρίς το Μέγαρο.

Οι τυχεροί παρακολούθησαν ένα μοναδικό σόου με επίδειξη μόδας με αντρικά, γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ. Τα μοντέλα διέσχισαν το κόκκινο χαλί φορώντας υπέροχες δημιουργίες υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων αγαπημένων τραγουδιών.

Μετά το τέλος της λαμπερής εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν υπέροχα εδέσματα από τον απογευματινό μπουφέ στο Φουαγέ του Μεγάρου μαζί με κρασί, συνομίλησαν με γνωστούς και φίλους και εισήχθησαν στο εορταστικό κλίμα των ημερών!

Ευχαριστούμε και πάλι για την τιμή και την εμπιστοσύνη και ευχόμαστε «Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία για όλο τον κόσμο»!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη χορηγική τους βοήθεια τους: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ τα ζαχαροπλαστεία BELLE VUE, PASSARELA, MAXIM, ΤΑ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ, DIVAN, τους φούρνους ΦΟΥΡΝΑΡΑ & ΣΤΟΛΗΣ ΔΟΝΑΤΟΣ.

Τα κρασιά ήταν μια ευγενική χορηγία του Οινοποιείου “Ζαχαριάς”!

Τα λουλούδια που διακοσμούσαν την σκηνή ήταν χορηγία του ανθοπωλείου Maison Des Fleurs by Mavromichelakis!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.