Νότια προάστια – Αποκλειστικό: Το νέο κόλπο με το ψυγείο για να κλέβουν ηλικιωμένους – Πήραν κοσμήματα 50.000 ευρώ!




Νέο κόλπο έχουν βρει οι απατεώνες για κλέβουν τους ηλικιωμένους! Παριστάνουν τους υπάλληλους της ΔΕΗ και μπαίνουν στα σπίτια για να φτιάξουν το “χαλασμένο” ψυγείο από το οποίο υπάρχει δήθεν διαρροή στο ρεύμα. Εγκλωβίζουν τα θύματά τους πίσω από την πόρτα και τους κλέβουν!

Ήδη στα νότια προάστια, καταγράφηκαν δύο κρούσματα, ένα στο Ελληνικό και ένα στη Βούλα, ενώ στον Άλιμο προσπάθησαν να μπουν σε σπίτια ηλικιωμένων αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο Ελληνικό “σήκωσαν” από ισόγειο διαμέρισμα κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ!

Οι δύο δράστες εμφανίστηκαν σαν υπάλληλοι της ΔΕΗ. Μπήκαν στο σπίτι που βρίσκονταν η ιδιοκτήτρια με μια γειτόνισσα. Ο ένας από τους δύο τράβηξε το ψυγείο, έβγαλε την πρίζα και έκανε ότι προσπαθούσε να εντοπίσει τη βλάβη. Εγκλώβισε τις δύο ηλικιωμένες γυναίκες πίσω από την πόρτα και ο συνεργός του πήγε στο διαμέρισμα της γειτόνισσας που βρίσκεται δίπλα και έκλεψε, σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία, κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ.

Έφυγαν λέγοντας ότι πηγαίνουν να αγοράσουν μια ασφάλεια και φυσικά έγινα καπνός.

Στη δεύτερη περίπτωση, στη Βούλα, οι ίδιοι μια ώρα αργότερα έκαναν το ίδιο κόλπο και έκλεψαν από το διαμέρισμα ηλικιωμένης μετρητά και ένα βιβλιάριο καταθέσεων.

Δείτε μια σχετική ανάρτηση στο facebook:

!!!Sos!!!Πολυ πρόσφατο!Στην περιοχή Αλίμου,Κάτω Καλαμάκι κυκλοφορούν 2 άντρες με άσπρο αυτοκίνητο που λένε οτι ειναι απο την ΔΕΗ.Ειναι πολυ ψηλοί,μελαμψοί φοράνε γάντια και λένε οτι θελουν να δούνε την κουζίνα.Τραβάνε το ψυγείο,σου λενε να πας απο πίσω γιατι θελουν να κοιτάξουν τα καλώδια,σε εγκλωβίζουν πίσω απο το ψυγείο&αδειάζουν το σπίτι!!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.