Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες Νέας Σμύρνης στις πληγείσες περιοχές (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στη Νέα Σμύρνη ο Ερυθρός Σταυρός κατέχει μια ξεχωριστή θέση καθώς τόσο η Περιφερειακή Οργάνωση όσο και τα τμήματα Σαμαρειτών Διασωστών και Νεότητας συνεργάζονται άψογα προσφέροντας τα μέγιστα στις δύσκολες στιγμές. Όπως, εν προκειμένω, στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή Εθελοντών ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρέμεινε όλη την προηγούμενη εβδομάδα στις πληγείσες περιοχές επιχειρώντας, με το ανθρώπινο δυναμικό του και τον διασωστικό εξοπλισμό του, στο πλευρό της ελληνικής πολιτείας και των τοπικών αρχών.

Στην πολύ μεγάλη αυτή κινητοποίηση συμμετείχαν όλοι οι τομείς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Σαμαρείτες, Νοσηλευτική και Πρόνοια). Από πλευράς Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών συμμετείχαν τα Τμήματα της Αττικής, τα οποία κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή, καθώς και πολλά από τα Τμήματα της Περιφέρειας. Ένα μεγάλο μπράβο και Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες Νέας Σμύρνης για την συμβολή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ταυτόχρονα η ανταπόκριση του κόσμου σε είδη πρώτης ανάγκης και υγειονομικό υλικό ήταν εξαιρετικά μεγάλη, τόσο που καλύφθηκαν όλες οι ανάγκες.

Στην παρούσα φάση σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμβάλετε, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει προχωρήσει στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για την ανακούφιση των πληγέντων.

Πληροφορίες Λογαριασμού:
TΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ A.E.
Αρ. Λογαριασμού
0026.0240.31.0201181388
IBAN: GR6402602400000310201181388
Επωνυμία Τράπεζας και Αριθμός Υποκαταστήματος
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ A.E. (0240)
Διεύθυνση Τράπεζας
Κοραή 7 & Πανεπιστημίου 37, Τ.Κ. 10564, Αθήνα
Κωδικός SWIFT, ERBKGRAA

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.